Oana Roman, fericită că mama ei a fost „răzbunată”. Ce reacție a avut la adresa lui Traian Băsescu: „I-a făcut rău mamei și nu a avut parte de casa aia!”

Oana Roman a comentat decizia autorităților de a-l obliga pe Traian Băsescu să evacueze vila de protocol.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Înainte ca Traian Băsescu să se mute alături de soția sa în vila de protocol din Primaverii, situată pe strada Gogol numărul 2, Mioara Roman era cea care „domnea” acolo de mai bine de două decenii.

Oana Roman a povestit că mama ei a fost evacuată din imobilul primit de la stat într-un mod grosolan și este convinsă că totul a fost, de fapt, ideea fostului lider de la Cotroceni. Fiica lui Petre Roman este acum liniștită văzând că roata s-a întors, iar acum cel evacuat din casă este chiar Traian Băsescu. 

Oana și Mioara Roman

Oana și Mioara Roman

[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman: „ Când faci niște lucruri, făcând rău altora există șansa ca într-o zi să ți se întoarcă”

Mioara Roman a locuit 22 de ani în vila de pe Primăverii, înainte ca judecătorii de la Sectorului 1 să decidă, în 2012, evacuarea acesteia, dar nu înainte să aibă parte de tot felul de situații care ar fi fost menite să o silească să plece de bunăvoie. În doar două ore, echipa RA-APPS i-a încărcat toate bunurile în 12 maşini pline până la refuz. La vremea când a avut loc acest incident Traian Băsescu era președintele României. 

Oana Roman spune că nu se bucură deloc pentru situația în care se află fostul lider de la Cotroceni, însă este liniștită văzând că roata s-a întors. 

„Știu că o să se comenteze mult ce spun eu acum. Zilele astea, mama a fost nu știu dacă fericită, dar împăcată că există un Dumnezeu, a făcut dreptate! A suferit pe nedrept foarte mult pentru ceva ce nu merita. 

Cine i-a făcut rău mamei nu a avut parte de casa aia! Nu știu dacă e o satisfacție. Eu mă bucur că ea în timpul vieții a reușit să vadă că, până la urmă, nu a fost nedreptățită până la capăt.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Noi nu am dorit niciodată răul nimănui, sincer! Când faci niște lucruri, făcând rău altora există șansa ca într-o zi să ți se întoarcă.

Mama a fost evacuată în 24 de ore dintr-o casă pentru care înainte îi făcuseră chiria 6 000 de euro, și-au bătut joc de ea, au făcut procese, au terorizat-o, au hărțuit-o pentru că voiau fix acea casă și nu alta!”, a explicat Oana Roman, conform  Click.ro.

Traian și Maria Băsescu, la vila de protocol din Primăverii

Traian și Maria Băsescu, la vila de protocol din Primăverii

[Sursa foto: Captură video ]

Traian Băsescu trebuie să evacueze vila de la stat în 60 de zile. Maria Băsescu s-a apucat deja de împachetat

După ce ICCJ a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității, acesta și-a pierdut o parte dintre avantajele de care beneficia. Astfel că fostul lider de la Cotrocenu trebuie să-și ia adio de la indemnizația primită de la stat, de la protecția SPP, dar și de la vila din Primăverii, acolo unde locuia alături de soția lui.

Citeste si: E adevărat! Maria Băsescu a făcut anunțul despre starea lui Traian Băsescu! Ce se întâmplă acum la spital? „În acest moment ”

   „Nu beneficiază de prevederile prezentei legi persoana căreia i-a încetat calitatea de şef al statului român ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni pentru care a fost condamnată definitiv sau ca urmare a demiterii din funcţie prin referendum şi nici persoana despre care s-a constatat definitiv că a avut calitatea de lucrător al Securităţii sau de colaborator al acesteia”, conform art 1, alin (3) din Legea 406/2001, citată de RAAPPS. 

Vestea a picat ca un trăsnet, iar la două zile de la decizia magistraților Traian Băsescu ar fi suferit un AVC și s-a internat la un spital de la Bruxelles. El a ajuns acasă, în România, ieri seară și a mers glonț la casa primită de la stat. Maria Băsescu a început deja să împacheteze o parte din bunuri, căci are doar 60 de zile la dispoziție să evacueze imobilul. 

Citeste si: Primele imagini cu Traian Băsescu, după ce a fost externat din spital! Fostul președinte a ajuns în toiul nopții la vila de protocol

„Casa este cred că a noua casă în care m-am mutat. M-am mutat de foarte multe ori. Așa că încă o mutare în plus sau în minus...”, a declarat Maria Băsescu pentru Antena 3

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Traian Băsescu a fost externat. Primele declarației ale soției fostului președinte: ”Am vorbit acum 10 minute”

Reacția Elenei Udrea, după ce Traian Băsescu a rămas fără protecție SPP: „Dacă, din greșeală, salvarea îl ducea la Moscova?”

Lovitură dură pentru Traian Băsescu, declarat colaborator al Securității! Are doar 60 de zile la dispoziție

Ce schimbări au pregătit astrele pentru zodii în această toamnă. Cum influențează nativii

Elena Udrea, DE NERECUNOSCUT! Nimeni nu ar mai recunoaște-o acum

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Soarta omenirii este pecetluită! Astronomii au făcut fotografia care îți dă fiori. Nu e nimic de făcut...

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies