Oana Roman, noi lămuriri după ce a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, Marius Elisei: „Eu n-am vorbit nicio secundă despre...”

Oana Roman a subliniat faptul că momentan nu a vorbit despre un posibil divorț de soțul ei, Marius Elisei, deși a anunțat că s-au separat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Oana Roman a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că ea și Marius Elisei, soțul ei, nu mai formează un cuplu. Vedeta a publicat un mesaj prin care le-a transmis fanilor că a decis să se separe de bărbatul căruia i-a dăruit o fiică. Nu se știe dacă decizia aceasta este definitivă, iar cei doi părinți vor lăsa timpul să decidă ce se va întâmpla cu povestea lor.

Oana Roman a reufzat să dea mai multe detalii despre despărțirea de Marius Elisei. A subliniat, însă, că momentan nu este vorba despre un divorț.

fara descriere

„Sper să mă înțelegeți, dar nu vreau să mai comentez în niciun fel. Eu n-am vorbit despre divorț nicio secundă. Vă rog să mă înțelegeți că nu vreau să comentez mai multe”, a declarat Oana Roman pentru Cancan.

Citeste si: Fosta soție a lui Ionel Ganea, declarație halucinantă după divorț: „Îmi este rușine că este tatăl copiilor mei”

Oana Roman a anunțat că se desparte de soțul, Marius Elisei

„Am ezitat de zeci de ori să fac această postare! Am scris-o și am șters-o apoi! Din păcate, o fac până la urmă! Sunt un om asumat, sincer și transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă, așa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mințit niciodată. Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații. În aproape 7 ani de relație, am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut și momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile!

fara descriere

Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră și, deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o crește frumos pe Isabela! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere. Când părinții mei au divorțat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare și legătură cu mama , lucru care mi-a cauzat o suferință și o traumă de nedescris”, a scris Oana Roman pe un site de socializare.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate