Vedete

Oana Sarbu se lupta sa-si revina dupa accidentul care a fost la un pas sa ii puna in pericol viata: "Accidentul acela nu a fost intamplator"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Oana Sarbu se lupta sa-si revina dupa accidentul care a fost la un pas sa ii puna in pericol viata: "Accidentul acela nu a fost intamplator"
Oana Sarbu este una din actritele indragite ale Romaniei si, in ciuda faptului ca zambetul nu i-a lipsit niciodata de pe chip, artista a avut parte de cativa ani extrem de dificili.


Viata ei a capatat un cu totul alt sens dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier, care ar fi putut sa ii puna viata in pericol. Totul s-a intamplat pe cand artista avea 30 de ani, iar in anii de recuperare ce au urmat, Oana Sarbu a fost supusa la numeroase interventii chirurgicale.
La 30 de ani, am avut un accident urât, m-am răsturnat cu maşina. Doi ani m-am luptat să mă recuperez fizic. Cinci operaţii la piciorul drept, tratamente, gimnastică, exerciţii în bazinul de apă.  (…) Accidentul acela nu a fost întâmplător. În vara aceea, plecasem foarte îmbufnată de la Festivalul de la Mamaia. (…)  Dacă aş mai fi rămas o zi şi aş fi găsit o cale să mă eliberez de tumultul acela interior, poate că accidentul ar fi fost evitat. Aşa, Universul a găsit o altă supapă de eliberare şi m-a răsturnat”, a povestit Oana Sarbu pentru Revista Formula AS.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune