Vedete

Oana si Viorel Lis au plecat la mare, insa au avut parte de un incident nefericit: "Asa se intampla cand esti neatent"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Oana si Viorel Lis au plecat la mare, insa au avut parte de un incident nefericit: "Asa se intampla cand esti neatent"icon photo
 
Starea lui Viorel Lis nu este una buna, insa au decis sa mai aiba parte de o vacanta impreuna. Din pacate, sotii Lis au avut parten si de un incident, imediat ce au ajuns la mare.
 
Viorel Lis si-a scapat telefonul in apa marii, insa Oana a facut tot posibilul sa-l salveze. L-a sters bine si a cumparat orez pentru a sta la uscat timp de 48 de ore.
 
 
"Tutorial de cum se “repara” telefonul cazut in apa marii!! (...) Ce faci cand sotul e neatent si ii cade telefonul in mare? L-am sters cu costumul de bai,e il desfac si acum am cumparat orez si nu, nu ca sa gatesc. Vorbim peste 48 de ore sa vedem rezultatele", a scris Oana Lis pe Facebook.
 
Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune