Vedete

Oana, sotia lui Kamara, a intrat in lacrimi in platoul WOWbiz. Ce s-a intamplat intre cei doi in weekend

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Oana, sotia lui Kamara, a intrat in lacrimi in platoul WOWbiz. Ce s-a intamplat intre cei doi in weekendicon photo
 
Oana si Kamara au fost pusi fata in fata, in platoul WOWbiz. Inainte sa inceapa confruntarea dintre cei doi, sotia lui a facut o serie de marturisiri. 
 
Oana a intrat in lacrimi in platou, povestind cat este de rascolita, dar si cum a decurs relatia dintre ea si Kamara dupa ultima cearta din direct. 
 
 
"Nu ma simt confortabil in situatia asta. Sunt rascolita. Nu ma simt bine. Ma deranjeaza acuzatiile lui, modul in care a spus-o. S-au racit relatiile intre noi, vorbim mult mai putin. Pe cel mic nu l-a luat la el, ar fi trebuit. A luat masina, probabil a condus-o Madalina. El nu are carnet. I-am zis ca am nevoie de ea, dar pana la urma este masina lui. M-a deranjat pentru ca stiu ca nu are carnet. Nu l-am intrebat pentru ca nu pun intrebari. Sunt foarte deranjata ca sta in preajma copilului meu. Am zis ca nu ma deranjeaza, dar ma deranjeaza foarte tare. Am primit multe mesaje in care mi s-a spus ca ea nu este o persoana foarte stabila emotional, nu este o persoana echilibrata. Nu vreau sa intram in detalii, dar sper sa nu fie adevarat. A fost si Kamara de acord sa nu se mai intalneasca o perioada.
 
 
Ma deranjeaza ca o viata intima a ajuns atat de expusa. Eu am ales sa povestesc ce am facut, pentru a atrage atentia de la el, sa nu mai fie injurat si blamat. 
 
Sa se vada ca nu am fost vreo sfanta si ca el a facut tot raul. Acum ma invinovatesc pentru faptul ca nu am oprit relatia atunci cand am simtit ca trebuie. Am realizat de multa vreme ca suntem firi complet diferite. El este foarte legat de munca lui, de pasiunea pentru fotbal. Lunea era sfanta pentru el, era zi de antrenament, apoi iesea cu baietii. 
 
Au fost multe lucruri care s-au adunat", a declatat Oana la WOWbiz. 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune