Oana Zăvoranu, atac dur! Ce spune despre familia Pastramă: „Am dosarele penale ale acestor infractori!” Acuzații de cămătărie, sechestrare de persoane și șantaj

Oana Zăvoranu a lansat un atac dur la familia Pastramă. Vedeta a făcut acuzații grave: cămătărie, sechestrare de persoane și șantaj

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai directe persoane publice de la noi din țară. Vulcanica brunetă a atras simpatia publicului prin felul ei de a spue lucrurilor pe nume și nu se abține să-și spună părerea nici atunci când cei din jurul ei s-ar putea simți ofensați.

De data aceasta, în vizorul Oanei a intrat familia Pastramă, familie din care fac parte Florin, noul soț al lui Brigitte, dar și Raluca, soția lui Pepe. Florin și Raluca sunt verișori și se înțeleg foarte bine, iar bruneta a fost una dintre aparițiile de senzație de la nunta lui.

fara descriere

„Știu că sunt acidă, afurisită sau imprevizibilă, dar totul este JUST SI JUSTIFICAT. Și unele lucruri nu ar trebui TOLERATE NICI ÎN GLUMĂ.

Acest mesaj este pentru toate persoanele cu un IQ de inteligeță redus care m-au acuzat ca am ceva cu familia asta de rebuturi!

Da, am un singur lucru: CA TOȚI DIN ‘ilustra’ familie de analfabeți, TOȚI, ABSOLUT TOȚI din acest „ilustru” clan sunt foști, actuali și viitori pârnăiști, deoarece sub „afacerile prospere imobiliare”, fâs! 🙄, de fapt, ei se ocupa cu cămătareală, jecmănit, furt la drumul mare și sechestrări de persoane fără apărare! Puțin mai clar acum? Ok!

Despre faptul că i-au călcat mascații de nenumărate ori ați văzut și la știri, ați auzit și de la mine prin 2011, când am spus ceea ce repet și acum: CĂ AM DOSARELE PENALE ALE ACESTOR INFRACTORI DIN CLANUL CU NUME DE FLEICĂ și stiu bine de tot cât rău fac și câte nenorociri au pricinuit și pricinuiesc unor oameni amărâți.

Da, sub fetele retarde, cu sprâncene mai pensate ca ale prostituatelor, cu rânjete tâmpe și hainele ‘de firma’ ciordite, asta se ascunde! JEG UMAN!”, a scris Oana Zăvoranu.

fara descriere

Actrița a continuat prin a vorbi din nou despre nunta pe care Florin Pastramă a făcut-o cu Brigitte.

„Dacă voi considerați că în 2019 trebuie sa mai aibă tupeul să facă nunți publice toți infractorii și să vă etaleze meniuri luate pe bartere până la ultima felie de pâine, înseamna că vă meritați toți soarta și degeaba vă văitați că hoții conduc țara asta și poporul moare de foame!”, a adăugat ea.

Citeste si: Explozie de bucurie la Puterea Dragostei! S-a întors Culiță Sterp! Simona i-a sărit imediat în brațe

Oana Zăvoranu îi face praf pe Brigitte și Florin Pastramă

„Mie mi se rupe și mi se-ndoaie de buhăita în călduri sau de alte panarami, eu ceea ce vreau să vă subliniez este că VOI NU MAI TREBUIE SA LUATI DREPT REPERE SAU EXEMPLE toate scursurile societății, care trăiesc ca niște putori pe spinarea unor amărâți care, la un moment dat, au facut greșeala să ceară bani de la păduchii ăștia și au rămas sechestrați, bătuți, amenințați sau făra case și bani!
Terminați că am ceva personal cu cârnații ăștia!
Mă doare nici în c** de ei și doar că m-a iubit Dumnezeu și că am un caracter puternic n-am ajuns și eu, la un moment dat, să pierd tot, într-un moment greu de explicat, pe care nici nu țin să îl detaliez. Ați priceput de ce nu suport nunți de vagabonzi și de jigodii penale? Dacă ați înțeles, mă bucur, dacă nu, să fiți sănătoși cu ei cu tot! 😎”, a mai scris ea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate