Oana Zăvoranu, atac dur la adresa influencerelor din România: ”Fomiste oportuniste”

Oana Zăvoranu a ”dat de pământ” cu influencerele din România! Uite ce spune despre ele.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Oana Zăvoranu le-a criticat pe influencerele din România, în special pe cele care fac reclamă la un produs, în urmă căruia încasează o anumită sumă de bani, însă, în realitate, nici măcar nu testează produsul respectiv, pentru a avea o opinie corectă. Astfel, Oana Zăvoranu a atacat persoanele care se consideră influencere false.

”Nu le mai considerați influencere pe niște fomiste oportuniste care nu influențează nici măcar o găină. Treziți-vă! Nu vă mai lăsați prostite de falsele promotoare ale unor produse netestate pentru care fac reclamă că sunt plătite” a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Citeste si: Andreea Marin a răspuns, după ce a fost făcută ”vită” de Mihaela Rădulescu! ”Probabil a avut o zi grea”

Oana Zăvoranu: ”Cât de țopârlancă, melteancă, ordinară, neam prost și centuristă trebuie să fii?”

Oana Zăvoranu a ”dat de pământ” cu domnișoarele care postează pe social media un anumit tip de fotografii.

”Îmi spune și mie cineva, ce e cu petardele astea care postează poze arătând ‘m&*%’? ...și uneori nu doar cu o mână ci cu ambele ?!? Cât de țopârlancă, melteancă, ordinară, neam prost și centuristă trebuie să fii să arăți asta când postezi pe o rețea de socializare ? Știind că acolo se găsesc sute de milioane de oameni dintre care, măcar 1% , îți urmăresc postările, ți-au dat ‘follow sau like’ ??...sau le apare poza ta, cretino....întâmplător. Chiar sunteți în halul ăsta de ‘low’, și nu se găsește nimeni să vă spună? ‘M&*%’ ție, și cui mai ai tu drag’, nu mie, baragladină belită, urâta, frustrată și fără vreun fel de talent, care întâmplător m-am nimerit pe sărăcia ta de cont. Eu nu înțeleg cum după O SINGURĂ astfel de poză, nu dați instantaneu UNFOLLOW ȘI UNLIKE, mizeriei respective de cont, în spatele căruia se află un alt jeg de specimen....ci culmea, le mai dați și Like...Cine naiba să vă mai înțeleagă băi nene...?..adică gen, vă place, ce cool, bine tu.... Jur de nu voi ăștia, sunteți țăcăniți și masochiști ....să fie la voi acolo și la astea de le dați Like în condițiile astea. Multă prostie pe lumea asta, mama proțtilor e gravidă non-stop”, este mesajul transmis de Oana pe Instagram.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate