Oana Zăvoranu, atac la divele care îşi fac operaţii estetice: ”De unde Doamne fereşti aţi apărut toate cu formele astea de desene animate?”

Oana Zăvoranu, ziua şi atacul! Frumoasa brunetă spune, din nou, lucrurilor pe nume.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Este cunoscută deja în media ca fiind una dintre cele mai sincere vedete şi lipsite de inhibiţii. Acest lucru se poate spune şi acum, când Oana a postat pe reţelele de socializare un mesaj ”pe şleau” pentru fetele care apelează la operaţii estetice şi care doresc să semene cu anumite vedete, chiar şi internaţionale.

”Băi nene, ce e cu moda asta cu toate diforme aşa? Adică care e faza cu fundul de vandană de zici că aveţi toate pampers, talia anorexică, umerii mici şi înghesuiţi? Adică aia cu

90-60-90 e obosită, sau ce? De unde Doamne fereşti aţi apărut toate cu formele astea de desene animate? Voi nu vă mai uitaţi în oglindă? Păi vă trebuie în partea de sus bluza de la XS, şi în jos la pantaloni 42 sau gen L. Nu vă daţi seama că nu mai păstraţi proporţiile între partea de sus şi aia de jos? Sus eşti una şi jos eşti din alt film? Şi gleznele nu contează? Alea de ce nu le subţiaţi? Că glezna e mega importantă la o femeie care are ”rasă” dacă ştiţi ce e aia! Alea pot fi ca butucii? Alea nu sunt tot alea voastre, şi genunchii la fel. N-am auzit de una să îşi îngrijează gleznele sau genunchii. Toate vă ocupaţi numai cu funduri de vandane şi buze de nu mai puteţi pronunţa cuvintele normal”, a scris Oana Zăvoranu.

De asemenea, bruneta continuă: ”Voi sunteţi pe treaba voastră? Şi astea care cresc văzându-vă, fac şi ele la fel.

Adică nu mai e frumos ca femeie să ai umerii svelţi şi oarecum laţi şi drepţi, şi bazinul îngust, cu şolduri proporţionale cu umerii, gen? Ce e în capul vostru de vă faceţi toate ca raţa aia de Kardashian? Că acum m-am prins de fază. Eu înţeleg că o admiraţi şi mimaţi ca maimuţele tot ce face că nu aveţi pic de personalitate, dar totuşi...Zici că v-a pus văl pe ochi, pitică, cu picioarele scurte şi groase, fundul jos şi diform, asta e idealul vostru în viaţă.
Puteţi s-o copiaţi să faceţi bani fără vreun talent, aici da, dar la corp? V-aţi dilit? Pe bune, şi ochii am văzut că aveţi tendinţa să îi faceţi de chinezi pe diagonală aşa, trageţi de ei pe oblic, ciudat rău, cu pomeţii proeminenţi, de zici că vă bate mereu cineva numai în pomeţi, şi bărbia ţuguiată aşa. Toate vă copiaţi pe toate între voi aşa ca bezmeticele, adică, dacă mă uit la una, vă văd pe toate.
Ce Doamne iartă-mă modă aveţi băi frate în capul ăla? Scuze, care cap?”.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în cinematografie! A murit un nume mare

Mesajul emoţionant al Mihaelei Borcea pentru fiul său cel mare! ”Plânsul este emoţia unei inimi mari”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cristi Borcea a iubit-o pe Valentina Pelinel încă de când era însurat cu altcineva

Bill Gates dezvăluie totul despre originea COVID-19. A zis-o în plină pandemie

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Fabulosul palat al lui Putin. Navalnîi îi dă lovitura Țarului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies