Oana Zavoranu, dezvaluiri socante despre ce s-a intamplat intre ea si sotul ei: "I-am pus cutitul la gat"

Oana Zavoranu si Alex Ashraf formeaza o familie in adevaratul sens al cuvantului din septembrie. Inainte sa ajunga sa se cunune in biserica, au avut, insa, o relatie cu nabadai!

Autor: R.L.

"Nu ştiu cum a ajuns acest băiat să mă ducă unde nu m-a dus nimeni. Îmi doream să mă văd cu cununiile pe cap. Vreo 12 persoane au luat parte la nunta noastră. Vom mai face o nuntă şi va fi superbă. Nunta aceasta am făcut-o pentru că am vrut să fim uniţi în faţa lui Dumnezeu. Preotul ne-a dat sfaturi cum să ne comportăm şi ne-a dat şi câte un trandafir", a spus Oana Zavoranu intr-o emisiune de televiziune.

 

Pe vremea cand erau doar iubiti, s-au certat, s-au impacat, s-a lasat cu amenintari si cu politisti la usa.

"I-am pus un cuţit la gât şi l-am întrebat dacă pleacă. Mi-a stricat jaluzeaua de la terasă. Mi-a rupt uşa de la intrare pentru că nu am vrut să-i deschid. Mi-a spart parfumurile şi măsuţa din oglindă. L-am dat afară din casă şi a intrat de două ori pe geam. A intrat pe gemuleţul de la baie. Am chemat şi poliţia, dar tot nu am reuşit să-l dau afară. Poliţia s-a dat bătută. I-am aruncat hainele pe geam. Am vrut să-i arunc laptopul, dar l-a prins. I-am tăiat şi roţile la maşină, dar eu nu-mi mai aduc aminte, el spune asta", a mai declarat Oana Zavoranu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies