Vedete

Oana Zavoranu ii simte lipsa mamei sale! Vedeta a postat un mesaj sfasietor: "Te-am iertat si am facut pace cu tine! Ai avut dreptate in cateva privinte, dar m-a durut"

Oana Zavoranu a postat un mesaj cutremurator pe o retea de socializare, in care marturiseste ca ii este dor de parintii ei care, din pacate, au murit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Oana Zavoranu ii simte lipsa mamei sale! Vedeta a postat un mesaj sfasietor: "Te-am iertat si am facut pace cu tine! Ai avut dreptate in cateva privinte, dar m-a durut"icon photo


Desi a avut multe conflicte cu mama ei, Marioara Zavoranu, Oana si-ar dori ca ea sa ii fie alaturi acum.


„Ştiu că sunt adorată... Ştiu că sunt invidată... Ştiu că nu sunt înţeleasă, ştiu că sunt a naibii de puternică şi dură uneori... Ştiu că sunt norocoasă, ştiu că sunt frumoasă, ştiu că sunt deşteaptă, ştiu că sunt capricioasă şi greu de digerat... Ştiu că sunt dreaptă, ştiu că sunt afurisită când trebuie, ştiu că uneori simt că nu aparţin acestei lumi plină de răutate gratuită, minciună şi falsitate, ştiu că par un alien, ştiu că nu ascult decât de mine... Ştiu că sunt războinică şi luptătoare... Ştiu că sunt schimbătoare, ştiu că iubesc puţini oameni cu adevărat... Ştiu că sunt o alintată... Ştiu că nu urăsc pe nimeni... Ştiu că ador animalele, ştiu că am toane... Ştiu că sunt proastă de bună uneori... Ştiu că am mai multe personalităţi... Ştiu că sunt excentrică, ştiu că sunt iute la mânie, ştiu că nu semăn cu lumea, dar ştiu că am o menire... Nu am venit degeaba şi nu plec ca şi când nu aş fi existat vreodată! Şi asta e cel mai important! Să conteze că exişti şi să se ştie că ai existat şi atunci când nu vei mai fii! Mamă, ai greşit, tu ai vrut cimitire, eu am vrut clinici! Te-am iertat şi am făcut pace cu tine! Ai avut dreptate în câteva privinţe, dar m-a durut... M-a durut cum nu vei ştii vreodată, că şi după divorţ, tot nu ai avut încredere în mine! Dar a trecut... am trecut peste tot. Timpul a demonstrat că puteai să ai! Am un singur regret... Că nu trăieşti, să te iau de braţ, să te plimb. (...) Vreau să mi te imaginez, cât de mult ţi-ar fi plăcut... Şi poate că nu mi-ai fi zis ceva frumos, că îţi era mereu greu să îmi zici ceva frumos... dar în ochii tăi, vreau să cred că aş fi văzut totul, adică dragostea, admiraţia, mândria şi încrederea pe care mi le doream de la tine atât de mult. Mi-e tare dor de voi doi! Miss you, mom and dad!”, a scris Oana Zavoranu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune