Vedete

Oana Zavoranu, un nou atac la adresa Monicai Gabor, la cativa ani buni dupa ce a dat-o afara din emisiune! "Era un model infect"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Oana Zavoranu, un nou atac la adresa Monicai Gabor, la cativa ani buni dupa ce a dat-o afara din emisiune! "Era un model infect"icon photo

Razboiul dintre Oana Zavoranu si Monica Gabor este unul vechi si a starnit mari controverse in urma cu mai multi ani. Atunci, Oana Zavoranu o avea invitata in emisiunea ei pe fosta doamna Columbeanu, iar momentul a iesit cu scantei si a culminat cu evacuarea Monicai din platoul emisiunii.


Recent, Zavo si-a varsat din nou amarul pe Monica Gabor, oferind-o drept contraexemplu pentru trecutul ei."Aşa cum, acum câţiva ani, Monica Columbeanu, era un model infect de a creea o tendinţă bolnavă, cum că e normal să faci fix nimic şi să îl iei pe bunicul de soţ, Şi toate fetele de la liceu asta visau, să se mărite cu bunicu’ că vor avea bani. Azi trăim ‘scleroza în placi’ în care influencerele, bloghistele, mocangioaicele ,fomistele încearcă să vă influenţeze pe voi, cei tineri, că e normal să fii fake din cap până în picioare", a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accidenticon photo

Stiri

Cristian Boureanu ajunge iar in fata judecatorilor! Fostul deputat e acuzat ca a provocat un accident

Cristian Boureanu ar putea sa aiba noi probleme, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pentru ultraj.

Titlu secțiune