Oana Zavoranu vrea sa isi schimbe fizicul: "Trebuie sa existe mereu ceva nou"! Ce a spus despre operatiile estetice

Vedete

Oana Zavoranu vrea sa isi schimbe fizicul: "Trebuie sa existe mereu ceva nou"! Ce a spus despre operatiile estetice

Oana Zavoranu si-a pastrat infatisarea si silueta perfecta de-a lungul timpului, insa recent si-a anuntat fanii ca este dornica de schimbare.

 
Oana Zavoranu este admirata de sute de mii de romani, insa frumoasa bruneta s-a cam plictisit de look-ul ei si este pregatita pentru o schimbare. Ea l-a trasnmis fanilor ei printr-un measj public faptul ca, din cauza zodiei, vrea mereu ceva diferit. Vedeta a tinut, insa, sa pricezeze ca nu se refera la operatii estetice. 
 
"Ajung mereu in momente in care as vrea sa schimb fizic ceva la mine...asta
pentru ca de multe ori, din cauza zodiei, ma mai plictisesc de aceeasi imagine in fata oglinzii ....se pune in general, pentru ca trebuie sa existe mereu ceva nou care sa imi stimuleze mintea si ochii...constructiv, nu distructiv, nu cu operatii...",
a scris Oana Zavoranu pe pagina personala de Instagram. 
 
Multi dintre fani i-au spus ca este perfecta asa cum este si ca nu trebuie sa schimbe nimic la ea, in timp ce altii au incercat sa o ajute cu sugestii. 
 
"Eşti superbă.Poti încerca alt tip de machiaj dar altceva nu îţi faci, strici frumusete", "O schimbare de culoare sau de tunsoare??? Doar o idee!", "In opinia mea, deşi nu mi-o cere nimeni, te-aş vedea mai plinuţă puţin, mai cu forme", "Eşti perfectă Oana, chiar nu ai nevoie de nimic. Cred că multe fete mai tinere ca tine râvnesc la frumuseţea ta naturală", "Arăţi perfect la vârsta ta. Ca la 20 de ani", "Poate un nou tatuaj", i-au scris fanii Oanei.