Olivia Steer, mesaj emoționant la 11 ani de la moartea surorii sale, Lavinia: „E atât de vie în gândurile mele”

Olvia Steer și-a pierdut sora, Lavinia, în urmă cu 11 ani de zile. Femeia suferea de o boală gravă.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Olivia Steer a trecut prin momente dificile în urmă cu 11 ai de zile. Sora vedetei, Lavinia, a murit în anul 2010, la vârsta de 38 de ani. Femeia s-a luptat timp de șase ani de zile cu boala, ea fiind diagnosticată cu cancer la sân. În memoria surorii sale, soția lui Andi Moisescu a postat o fotografie și un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Chiar dacă a trecut mai bine de un deceniu de la moartea uneia dintre cele mai importante persoane din viața ei, memoria surorii sale va rămâne mereu vie pentru Olivia Steer. De profesie, Lavinia era profesioară și regizoare, iar sora ei o admira extrem de mult.

„Se fac 11 ani de cînd Lavinia e atît de vie în gîndurile mele. Închid ochii și o vad la fel de frumoasă, caldă, de un umor debordant, cu ochii verzi și părul lung, des și creț, ce stîrnea invidia și admirația, deopotrivă.

Dar nu frumusețea dumnezeiască era atuul ei cel mai mare, ci cultura vastă, bibliotecile întregi citite, cele trei facultăți absolvite (filologie, teatru și regie).Că scria, sau cînta, sau dansa, sau juca, sau regiza, sau preda studenților ei, sau vorbea pur și simplu cu mine la telefon, era la fel: clocotitoare, genială, sclipitoare.Dacă ar fi să extrag o singură lecție din tot ce m-a învățat Lavinia ar fi pasiunea arzătoare cu care se înveșmînta, la începutul fiecărei zilei, cu convingerea că viața trebuie să fie o sărbătoare sau să nu mai fie deloc...”, este mesajul postat de Olivia Steer.

Citeste si: olile au miros diferit. Diabetul miroase ca acetona, cancerul la ficat miroase ca...- bzi.ro

olivia steer

Lavinia Steer a murit la vârsta de 38 de ani 

[Sursa foto: Facebook]

Elena Steer a obținut custodia băiețelului Laviniei

Lavinia Steer a născut prematur un băiețel pe nume Alex. După moartea mamei sale, băiatul a rămas în grija mamei sale. Elena Steer a primit curatelă de la primărie, pentru a avea legal copilul în grijă.

Citeste si: Tensiuni mari în familia Oliviei Steer! Mama vedetei și-a dat în judecată fostul ginere, la 11 ani de la moartea prematură a primei fiice! EXCLUSIV

„Alexandru este foarte vesel, activ, plin de energie. Eu îl cresc. Ne înțelegem bine. Îl duc la școala, îl iau acasă, facem temele împreună, mâncăm, ieșim la plimbare cu bicicleta, ne jucăm, citim și facem lecții de engleză.

Ne descurcăm. Cu tatăl lui am ajuns la o înțelegere, ne vorbim, avem o relație civilizată de dragul copilului. El merge la Târgu Mureș, a fost și de Paste. Eu nu-l întreb nimic, nu vreau să intervin în relația lor, de tată – fiu”, declarat mama Oliviei Steer pentru WOWbiz, în anul 2015.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies