Vedete

Oltin a a votat-o de acasa pe Diana Belbita! Cu o luna inainte, „printesa” cerea plecarea actorului de la Exatlon

Oltin Hurezeanu a incercat s-o salveze pe Diana Belbita de la eliminare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Oltin a a votat-o de acasa pe Diana Belbita! Cu o luna inainte, „printesa” cerea plecarea actorului de la Exatlonicon photo


Oltin Hurezeanu a incercat s-o salveze pe Diana Belbita de la eliminare, cu toate ca „printesa razboinica” a fost una dintre principalele voci care au cerut plecarea actorului de la Exatlon. Oltin a scris pe pagina lui de socializare ca a trimis SMS-uri la 1456 cu numerele 12 si 13, saptamana trecuta,a tunci cand nominalizarile s-au facut din randul Faimosilor. Aceste numere corespundeau cu salvarea Larisei, respectiv a Dianei Belbita. Automat, Geanina ar fi fost cea care ar fi trebuit sa plece acasa, in viziunea lui Oltin Hurezeanu.


„Am votat 12 si 13! Go Princess! Go Lari!", a scris Oltin pe Facebook. Alegerea lui Oltin vine in contextul in care Diana Belbita s-a manifestat extrem de vocal impotriva lui Oltin, imediat dupa eliminarea Dianei Bulimar. Ce-i drept, la acea vreme „taberele” erau impartite altfel in echipa Faimosilor, iar Belbita facea parte din cercul „apropiatilor” lui Giani Kirita.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune