Oltin si Oncescu, gest incredibil pentru o fetita cu o boala crunta! Mama micutei este distrusa: "Pentru mine a fost un soc"

Oltin si Oncescu lupta in seara aceasta pentru a ajuta o micuta care sufera de o boala ingrozitoare.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Oltin si Oncescu au fost invitati in aceasta seara la "Roata Norocului". Cei doi prieteni vor sa castige pentru a ajuta o fetita grav bolnava ai carei parinti se descurca foarte geru cu banii din cauza tratamentelor costisitoare. 
 
"Monica sufera de postencefalita, tetrapareza spastica, momentan a ramas cu o semi-pareza pe partea stanga - mana si picior. La un an si o luna a facut o convulsie si a fost diagnosticata cu meningoencefalita. Ne-a transferat la institutul Matei Bals.  Mi-a tinut-o in coma indusa medicamentoasa o luna si o saptamana", a povestit mama fetite, cu lacrimi in ochi. Acum fetita face kinetoterapie. 
 
Pana la un an si o luna mergea in picioare, vorbea, se juca. Pentru mine a fost un soc in momnentul in care am vazut ca a devenit o leguma in pat. "Terapiile pe care le face Monica sunt foarte scumpe", a mai spus mama Monicai.  
 
Intrebat ce isi doreste sa primeasca, fratiorul Monicai a raspuns hotarat: "Un laptop si un cuptor cu microunde", au fost cuvintele lui. 
 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate