Omagiu pentru Răzvan Ciobanu! O colecție i-a fost dedicată regretatului designer

Un omagiu a fost adus în numele lui Răzvan Ciobanu. Despre ce este vorba.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un omagu a fost adus pentru regretatul designer Răzvan Ciobanu. Omagiul este din parte designerului Nicoleta Negură. Aceasta a dedicat o colecție pentru Răzvan Ciobanu, în memoria lui, numele colecției fiind chiar rasa de pisici pe care o plăcea! De asemenea, la lansare, a ținut un discurs prin care și-a exprimat admirația față de Răzvan Ciobanu ca om și ca designer!

Citeste si: Discuție incredibilă între băieții de la Puterea Dragostei! Ricardo a aruncat bomba despre fosta iubită, Raluca: ”E parșivă, mă!”

Citeste si: Viorica Dăncilă, decizie incredibilă: ”M-am hotărât să nu mai citesc de pe foi”

Citeste si: Antonia a ajuns la spital, pe perfuzii! ”Sunt foarte stresată”

”Eu l-am cunoscut pe Răzvan în 2017, la București la un eveniment unde urma să împărțim aceeași scenă. Eram foarte emoționată țin minte, pentru că era prima mea prezentare la un nivel mai mare. A venit cu un sacou plin de broșe, a văzut că sunt agitată și m-a prins de mână. M-a întrebat de ce sunt agitată și mi-a spus: «arată-mi colecția ta». Atunci el m-a luat de mână și mi-a spus: «tu vezi ce e în jurul tău? Ești conștientă de ceea ce faci?», apoi m-am luminat imediat și au dispărut acele emoții. Răzvan mi-a dat o broșă și vreau să spun că o țin și acum la loc de cinste. Am hotărât să realizez această colecție și să i-o dedic, pentru că a fost și va rămâne un reper în moda românească, iar pentru mine un model de urmat. SPHYNX este colecția la care am lucrat multe zile în atelier, cu gândul la el”, a povestit designerul Nicoleta Negură, în memoria prietenului său drag.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate