Omagiu pentru Ștefan Iordache: ”Venea cu 4 ore înainte de spectacol și stătea în colțul ăla, la măsuța asta. Nu s-a mai așezat nimeni acolo de atunci” FOTO

Marele actor Ștefan Iordache a murit în 2008, la doar 67 de ani, dar colegii săi nu l-au uitat pe maestru.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Marele actor Ștefan Iordache a încetat din viață pe 14 septembrie 2008, la doar 67 de ani, dar colegii de la Teatrul Mic nu l-au uitat, așa că îl omagiază cu orice ocazie. Recent, Bogdan Talașman, actor la Teatrul Mic, a postat o fotografie cu colțul maestrului, scriind câteva rânduri emoționante. 

Citeste si: Vaduva lui Gheorghe Dinica despre moartea Cristinei Stamate: “Este un sfarsit de generatie! Am prins si eu un val de morti! A inceput cu Maria Tanase si a continuat cu Bulandra si Stefan Ciubotarasu!"

Citeste si: EXCLUSIV! Florin Zamfirescu, socat de vaduva lui Papaiani! “A slabit ingrozitor! E extraordinar de slaba, eu nu o stiam asa! Sper sa fie puternica!”

”La măsuța asta stătea EL. Venea cu 4 ore înainte de spectacol și stătea în colțul ăla, la măsuța asta. Nu s-a mai așezat nimeni acolo de atunci. Ștefan Iordache, Actor la Teatrul Mic”, a notat Bogdan Talașman. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate