Vedete

Oncescu, luat in vizor! Ce detaliu au observat fanii Exatlon in timpul meciului cu Mexic? Abia acum s-a vazut!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Oncescu, luat in vizor! Ce detaliu au observat fanii Exatlon in timpul meciului cu Mexic? Abia acum s-a vazut!icon photo
Ionut Oncescu este unul din numele regasite cel mai frecvent pe lista propunerilor pentru eliminari din echipa Faimosilor.


Desi nu a reusit sa se integreze asa cum colegii sai de echipa si-ar fi dorit, telespectatorii Exatlon Romania au ajuns sa il indrageasca pe sportiv si sa sustina prezenta lui in acest show.


Internautii sunt de parere ca, in ciuda faptului ca prefera sa mentina o relatie mai distanta cu grupul, Oncescu este primul cand vine vorba de sustinere morala. Acest lucru s-a observat foarte bine in timpul meciului cu Exatlon Mexic."Oncescu nu este antisocial...Priviti cum ii incurajeaza pe ceilalti cand pierd puncte impotriva primei batalii cu Mexic! E primul care sare si ii incurajeaza! Ion Oncescu, mare caracter! Mariti sa ramai! Nu meriti sa pleci inaintea lui Giani", a comentat un fan al emisiunii pe retelele de socializare.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune