Operaţiile estetice au desfigurat-o! Daniela Crudu a ajuns de nerecunoscut

Daniela Crudu este schimbată total din cauza intervenţiilor estetice. Fie ele invazive sau nu, Cruduţa a ajuns de nerecunoscut.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Danielei Crudu îi place foarte mult să meargă şi să petreacă ore în şir la diferite saloane de înfrumuseţare, iar acest lucru se poate observa şi din fotografiile de pe social media. Dar, stai! Cruduţa nu doar că aruncă o poală de bani pe toate intervenţiile estetice pe care le face, ci chiar pare transformată total.

Dacă o ştiai pe fata brunetă, cu părul lung, de altădată, iată că Daniela Crudu este transformată total în prezent. Şi nu, nu în bine, căci Daniela trece pragurile cabinetelor şi încearcă diferite intervenţii estetice, dar nu realizează că aproape şi-a distrus faţa.

Chiar dacă silicoanele, botoxul sau acidul hialuronic nu sunt neapărat ”mofturi” pentru divă, Daniela le face, de cele mai multe ori, cu propria ştiinţă, căutând mereu un echilibru între corp şi minte, între ceea ce simte şi ceea ce arată.

Fosta asistentă TV a postat pe reţelele de socializare o serie de fotografii în care se pot observa cu uşurinţă diferenţele la nivelul feţei. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate