Opiniile unor celebrități despre vânătoare

Vânătoarea reprezintă o aventură și o provocare pentru foarte multe vedete.

Autor: Carmen Nicoleta

Aceștia spun că punctul culminant este atunci când au ocazia să vadă animalul de aproape. Cu toate acestea, uneori, vânătoarea poate fi periculoasă, dacă este vorba de animale mari.

Vedetele pasionate de vânătoare și-au spus părerea despre această experiență pe care o trăiesc ocazional, doar pentru plăcerea personală:

  • Chris Pratt spunea despre vânătoare că este "o oportunitate pentru el să exploreze ce părți din el sunt non-raționale, ca a unor animale, și ce părți sunt umane"
  • Madona a fost la vânătoare de fazani împreună cu fostul ei soț Guy Ritchie
  • Rusie Huntington-Whiteley a declarat că "am împușcat câțiva iepuri și fazani"
  • Kate Middleton și Prințul William au luat parte la multe partide de vânătoare, acest hobby fiind apreciat de Familia Regală
  • Jennifer Lawrence a spus despre planurile ei de a avea o casă, un câine mare și o pușcă de vânătoare. 

Pasionații de vânătoare folosesc echipamente și accesorii pentru a se proteja și a se simți în siguranță, dar și pentru un plus de confort. De exemplu, căștile de protecție sunt necesare la vânătoare și trebuie să fie de calitate. Acestea oferă un sistem de protecție auditivă și de îmbunătățire a auzului foarte bun. O pereche de căști de protecție cu bluetooth Peltor SportTAC Ws este utilă și la vânătoare, dar și la competiția tip Airsoft; acest accesoriu poate fi considerat ca fiind parte integrantă a echipamentului fiecărui jucător. Căștile detectează zgomotele puternice apoi le reduce imediat și au capacitatea de a amplifica conversațiile sau sunetele de nivel scăzut.

O parte importantă a echipamentului de vânătoare este reprezentată de ghete. Acestea trebuie să fie rezistente, flexibile, să facă față terenurilor accidentale, pietrelor ascunse în vegetație, dealurilor alunecoase. Ghetele trebuie să fi de calitate, să aibă talpa rezistentă, din cauciuc.

În timpul mersului, ghetele nu trebuie să facă niciun pic de zgomot la vânătoare, de aceea nu sunt preferate ghetele cu talpa dură.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Moș Nicolae 2022- kfetele.ro

Citeste si: Florica Boboi, adevărul despre experiența „Chefi la cuțite”. Ce a spus despre scandalurile din echipa roz- bzi.ro

Impermeabilitatea este o altă caracteristică importantă a ghetelor, mai ales pentru vânătorii care au de mers și prin zone unde trebuie să traverseze cursuri de apă de mică adâncime, sau care merg în natură și atunci când plouă. Există ghete care previn transpirația și care sunt excelente în zonele cu climă caldă.

Lanternele de vânătoare fac parte din categoria celor mai populare accesorii, folosite de celebrități. Acestea trebuie să fie compatibile cu accesoriile de profil, să fie practice, să aibă filtre colorate, prinderea magnetică, să dispună de remote trigger, să fie cât mai performante (de aproape 1.000 de lumeni) și să aibă autonomie mare (chiar de 30-105 ore). Vedetele preferă îndeosebi prinderea magnetică pentru accesorii și arme de vânătoare.

Binoclul de vânătoare este apreciat de toate vedetele pasionate de acest sport. Un vânător profesionist va avea întotdeauna un binoclu de vânătoare performant, cu o construcție solidă și focalizarea ușor de utilizat. Cu siguranță vedetele cumpără mereu produse de calitate, care au caracteristici excepționale.

Asta înseamnă ca binoclul să fie de dimensiuni medii, să aibă diametrul obiectivului de 42 mm pentru a gestiona luminozitatea imaginii, să fie impermeabil și rezistent la ceață, să fie ușor și de calitate. Dacă se alege un produs ieftin este posibil ca acesta să aibă multe neajunsuri și dezavantaje.

Vedetele aleg produse de calitate, nu sunt adeptele unor binocluri banale. Kate Middleton a fost fotografiată cu binoclul în jurul gâtului într-un cadru frumos, ca un adevărat vânător cu experiență.

Luneta de vânătoare este un accesoriu util, care se atașează armei (trebuie să fie compatibilă cu aceasta) și permite urmărirea țintei. Luneta permite observarea animalului de la depărtare, deci garantează succesul la vânătoare. Poate fi clasică, cu infraroșu, cu telemetru sau cu termoviziune. Există lunete pentru câmp vizual deschis, pentru pădure și lăstăriș, lunete pentru goană, long range, panda, universală și poligon.

Luneta cu infraroșu va facilita observarea vânatului pe timp de noapte. Luneta cu termoviziune este cea mai bună, pentru că face posibilă urmărirea vânatului (în funcție de căldura emanată de corpul acestuia) în diferite condiții.

Alte accesorii de vânătoare foarte populare sunt: rucsacul, borseta, fluierul de supraviețuire, cuțitul, ochelarii de protecție, chemătoarele, lesa din piele și alte accesorii pentru câinii de vânătoare.

 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Culmea luxului: și-a rupt ambele picioare și și-a comandat un scaun cu rotile placat cu cristale Swarovski

Nicos de la Puterea dragostei a pus ochii pe o altă fată din casă! Gestul care l-a dat de gol: „Regino!”

Alex Bodi, vizibil afectat de moartea bunicii sale! Prima apariție după vestea tragică

7 zodii vor avea stea în frunte în anul 2023

VESTE BUNĂ pentru toată România! NICOLAE Ciucă a făcut anunțul serii: Este pentru prima dată în 32 de ani

“În perioada în care am aflat diagnosticul, scăpam obiecte de mână!”. Dezvăluirile artistei Adda, cu privire la boala de care suferă

Putin ar putea ATACA NATO. Avertismentul, de la cel mai înalt nivel

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies