Orașul din România în care oamenii nu respectă Ordonanțele Militare: "Oameni buni, de ce vă bateți joc de sănătatea noastră?"

Ordonanțele militare impuse de Guvern sunt greu de respectat pentru unii, mai ales că vremea de afară este din ce în ce mai frumoasă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Sursa Foto: Monitorul de Vaslui 

Ordonanțele militare impuse de Guvern și amenzile pe care le-ar putea lua în cazul nerespectării regulilor nu îi sperie pe unii dintre români. Unul dintre cazuri este acela al orașului Vaslui.

Citeste si: Cadre medicale fără apărare, cu o singură mască simplă, una pe zi, și pe care nu le testează nimeni nici daca au febră

Vasluienii nu se tem de ordonanțele militare impuse de Guvern 

Ziua însorită de 3 aprilie i-a prins pe cei mai mulți dintre ei pe străzi și nu în casă așa cum ar fi fost normal. Supărați, unii dintre ei s-au sesizat și prin intermediul ziarului local Vremea Nouă, le-au transmis un mesaj tuturor celor care ies din casă fără a avea vreun motiv și pun în pericol sănătatea oamenilor care chiar sunt nevoiți să iasă din casă. 

Citeste si: Jorge trăiește o adevărată dramă! Fiica sa nu a putut veni în țară, „Îmi vine să plâng...”

„Ce izolare și carantină este asta?? Veniți pe Traian, să vedeți sute de oameni pe străzi, mașini care merg bară pe stradă. Veniți să vedeți cum stau bătrânii pe bănci sau cum se plimbă fără nicio teamă. Pentru ce stăm noi, în case? Verificați să vedeți cât de multe mașini venite de la țară sunt acum în zona Traian. Își bat joc de noi”, a spus o cititoare, extrem de iritată.

În plus, mai multe magazine din oraș au fost luate cu asalt zilele acestea, fără să se țină cont de faptul că ar trebui să intre într-un număr linitat în magazin.

fara descriere

„Aseară când am fost la supermarket era mai gol, în schimb, astăzi, nu aveau nicio treabă. Toată lumea era cu cărucioarele. Era plin magazinul. Nu vor să înțeleagă că trebuie să stea în casă.”, a declarat o sursă din antuarajul WOWbiz.ro.

Citeste si: Coronavirus se transmite prin vorbire și prin respirație! Ce spun cercetătorii din America

Orașul Vaslui este unul dintre cele mai mici orașe din România, dar locuitorii sunt predispuși îmbolnăvirii cu coronavirus din cauza miilor de vasluieni care s-au întors din străinătate. 

Până în acest moment în județul Vaslui au fost înregistrate 9 cazuri, două dintre ele fiind descoperite în ultimele 24 de ore. Un singur caz se află în stare critică, trei sunt în stare bună și șase sunt în stare stabilă, informează Vremea Nouă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate