Ordin clar venit din partea lui Iohannis. Ce decizie capitală a luat

Președintele Klaus Iohannis le-a ordonat românilor să stea acasă și a transmis că înțelegerea dintre MAI și BOR va fi revizuită.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Președintele Klaus Iohannis a avut un discurs dur la adresa românilor care nu au înțeles că pericolul pe care îl reprezintă pademia de COVID-19 nu a trecut.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

„Din păcate, nu avem niciun motiv de relaxare. Să fie foarte clar. Ce am spus ieri și, poate, încă nu a ajuns la toată lumea. Repet. Cuvântul de ordine este: „Stați acasă!”.

Este regretabil să observăm că de multe ori cele mai bune intenții creează cele mai mari complicații. Așa se pare că se întâmplă și cu un așa zis acord între MAI și BOR. Probabil, intențiile sunt foarte bune. Dar mulți români au înțeles că este cazul să ne relaxăm. Nu este cazul să ne relaxăm, explicațiile care s-au dat au fost prea optimiste. În cadrul ședinței le voi solicita premierului Orban și ministrului de interne Vela să revină asupra acordului dintre MAI și Biserică, să găsească o soluție care să respecte toate ordonanțele militare.

Așadar, dragi români, eu vă spun același lucru pe care îl spun și medicii, și specialiștii: Stați acasă! Altfel, după Sărbători, vom avea înmormântări”


Citește și:

Incident neobișnuit la Craiova. Un bărbat a rămas fără buletin după ce a votat la alegerile locale

Un român dispărut din data de 3 septembrie a fost găsit la un km de mașina lui! Corpul bărbatului, în descompunere

Mită electorală, la Jilava! Pentru 200 de lei, riscă ani grei de închisoare

Incident la alegerile locale! Un bărbat din Olt a vrut să voteze cu buletinul concubinei sale!

Nicușor Dan, plângere penală din partea PSD! Ce s-a întâmplat la scurt timp, după ce a votat la alegerile locale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies