Vedete

Ospăţ de mii de euro! Fiul lui Leo de la Strehaia vrea să îşi întreacă tatăl în extravaganţe VIDEO

Alin, fiul lui Leo de la Strehaia, pare să îşi dorească din tot sufletul să îi calce pe urme celebryului său tată, motiv pentru care pune la cale ospeţe pantagruelice şi are grijă să le arate tuturor fiecare extravaganţă pe care o face..

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Astfel, de curând, în curtea casei în care locuieşte, pentru câţiva invitaţi de-ai săi, Alin a pus la cale un grătar cu totul şi cu totul special, un grătar la care a cheltuit sume uriaşe de bani.

E adevărat, nu doar carnea – în cantităţi impresionante, fără îndoială – sau purceluşul la proţap au costat mult, ci şi gesturile pe care Alin, fiul lui Leo de la Strehaiea le-a făcut. Mai exact, probabil surescitat de ce se întâmpla în curtea casei sale, pe foc au ajuns şi câteva bancnote, suficient de multe pentru a asigura un trai îndestulat, timp de o lună, pentru câteva familii mai amărâte. Mai mult, aroganţa fiului lui Leo de la Strehaia a mers lmai departe. ”Nu mai am lemne să fac porcuşorul ăsta, aşa că pun nişte bancnote de 500 (euro, n. red.) poate se face mai bine, mai repede”, spunea Alin, în timp ce chiar punea banii cu pricina pe jar.

 

Apoi, în momentul în care au prăjit carnea, Alin şi amicii lui s-au retras în casă, fiul lui Leo de la Strehaia postând pe conturile sale de socializare şi o serie de imagini cât se poate de sugestive pentru cele petrecute. Mai exact, o masă uriaşă, plină ochi cu mâncăruri, care mai de care mai apetisante, a fost ”personajul principal” al serii, Alin dând detalii cu privire la ce se afla pe masă şi, din imagini, se poate observa că, deşi era o petrecere la care erau maximum zece invitaţi, ospăţul părea să fie pentru o sută.
 

Urmatorul articol