Otilia Bilionera a avut parte de clipe infernale chiar pe scenă: ”Făceam atacuri de panică. Eram forțată să merg la concerte”. Dezvăluiri inedite făcute în emisiunea ”Roxana te dezbracă de vedete”

Otilia Bilionera, dezvăluiri incredibile despre viața personală în emisiunea Roxanei Nemeș, doar pe canalul de YouTube, WOWnews!

Otilia Bilionera

Otilia Bilionera

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Otilia Bilionera este următoarea invitată a Roxanei Nemeș, miercuri de la ora 18:00, în emisiunea ”Roxana te dezbracă de secrete”, pe canalul de YouTube, WOWnews. Celebra cântăreață a vorbit despre viața personală, despre concertele ei înconjurul lumii, dar și despre iubitul ei misterios. Artista a devenit cunoscută în multe colțuri ale lumii, după succesul enorm pe care l-a avut piesa Bilionera.

Melodia respectivă a adunat o jumătate de miliard de vizualizări pe YouTube, ceea ce reprezintă un succes colosal pentru un artist român.

Citeste si: Otilia Bilionera a fost supusa unei interventii dureroase: „Nu îmi mai plăcea, așa că am decis sa il scot definitiv”

Otilia Bilionera

Otilia Bilionera

Otilia Bilionera, despre problemele de sănătate

Cunoscuta artistă a vorbit în emisiunea Roxanei Nemeș despre probleme ei de sănătate, despre atacurile de panică pe care le-a suferit chiar și pe scenă. Cântăreața a dezvăluit că a fost obgligată să cânte la concertele ei, chiar dacă starea de sănătate nu era deloc bună. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Otilia Bilionera: Pe mine orice cuvânt mă afectează și după atâta timp, serios...sunt mai sensibilă.

Otilia Bilionera: Am avut o hemoragie internă, am văzut moartea cu ochii, eram forțară să merg la concertele mele, bolnavă fiind.

Pur și simplu eram tratată ca o sclavă. Făceam atacuri de panică, făceam atacuri de panică pe scenă.

Citeste si: Otilia Bilionera și-a pierdut ambii bunici, în curs de 9 zile: „Am alergat să fac bani și am uitat lucrurile mai importante, timpul cu familia”

Vedeta a mărturisit că stă bine și la capitolul: viață amoroasă. Otilia i-a recunoscut Roxanei că este logodită, dar nu căsătorită.

Totuși, aceasta punctează că nu se știe niciodată ce urmează. De altfel, Otilia susține că îi plac bărbații protectivi și mai grijulii.

Otilia Billionera: Sunt logodită, dar nu sunt căsătorită. Nu se știe niciodată. Mie îmi plac bărbații așa, protectivi, grijulii.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies