Ozana Barabancea, de nerecunoscut! A slăbit 40 de kilograme şi e tare mândră: ”Sunt foarte încrezătoare!”

Ozana Barabancea este de nerecunoscut după ce a slăbit nu mai puţin de 40 de kilograme, iar acum aceasta face furori, întrucât şi-a schimbat şi stilul vestimentar.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

Şi-a dorit cu ardoare să slăbească, iar acum este aproape de a-şi fi îndeplinit acest vis. Ozana Barabancea străluceşte, iar acum, mândră nevoie mare de faptul că a slăbit, ea le-a explicat tuturor că e mulţumită de rezultat. 

 

„Sunt foarte multumiţă, liniştită, încrezătoare, optimistă! Să rămânem cu fruntea sus şi să păstram oamenii buni lângă noi! Să învăţăm să fim recunoscători pentru trecut, astfel primind cu bucurie provocările viitorului ! Sunt dispusă să învăţ, să mă perfecţionez, să îmi însuşesc şi să îmi dezvolt talanţii pentru a fi de folos semenilor mei, ci nu pentru scopuri meschine, strict personale, ci pentru scopuri universale! Să fim binecuvântaţi!”, a scris Ozana Barabancea pe reţelele de socializare. 
 
Galerie foto 
Citește și:

Iuliana Tudor, despre momentele de cumpănă petrecute alături de soţul ei: ”A fost foarte greu, dar...”

Veşti proaste de la meteorologi! Vreme rece la sfârşitul săptămânii

Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

Revoltător! Îşi omora pacienţii ca să obţină bani de la o firmă de pompe funebre!

Farsa sfarsitului de an! Mantea i-a impodobit masina lui Victor! Prezentatorul a aflat in direct, iar reactia lui a fost furtunoasa

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies