Pacientul ZERO, înjunghiat de fosta amantă! Italianul care a adus COVID-19 în România, la un pas de moarte, după o aventură ca-n filme

Noul coronavirus a fost adus în România de un italian de 71 de ani. Acesta este considerat pacientul 0. Bărbatul a fost la un pas de moarte acum aproape 20 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cesare E., un patron de restaurant din Rimini la care lucrează mai mulți români, a venit în Dolj la finalul lunii februarie și a infectat mai mulți oameni. Bărbatul de 71 de ani s-a vindecat, însă a declanșat, fără să vrea, cea mai mare criză din ultimii ani.

fara descriere

Povestea pacientului 0 pare însă cea a unui scenariu de film, pentru că în urmă cu aproape 20 de ani acesta a fost la un pas să fie ucis de fosta lui iubită. Ceesare a fost salvat doar printr-un efort uriaș făcut de medici. Ironia sorții face ca același om să fie cel care a provocat indirect pandemia care a ucis sute de români.

Citeste si: Prima persoană infectată cu coronavirus, după vizita italianului de 71 de ani în România

Citeste si: Italianul care a fost în România, testat negativ de coronavirus

Citeste si: El este italianul infectat cu coronavirus, care a petrecut cinci zile în România. A intrat în contact cu mai mulți români

Citeste si: El este italianul infectat cu coronavirus, care a petrecut cinci zile în România. A intrat în contact cu mai mulți români

A ruinat-o economic și sentimantal

În anul 2001, publicația italian NewsRimini scria despre un anume Cesare E. din localitatea Cattolica, pe atunci în vârstă de 52 de ani, care a fost înjunghiat de o femeie. Cei doi avuseseră o relație romantică cu mai mulți ani în urmă, iar femeia făcuse o obsesie din faptul că Cesare a ruinat-o din punct de vedere financiar.

fara descriere

Ernestina M. a povestit judecătorilor că Cesare a fost partenerul ei de afaceri într-un local, însă ei au ajuns să aibă și o relație romantică. 

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate