Pamela Anderson, bătută crunt de fostul iubit: „A fost ca într-o închisoare, nu am mai trăit niciodată aşa ceva”

Pamela Anderson a făcut dezvăluiri uluitoare despre despățirea de Adil Rami.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

La scurt timp după ce s-a aflat că Pamela Anderson s-a despărțit de fotbalistul Adil Rami, actrița din Baywatch îl acuză pe acesta de violență domestică.

Vedeta spune că fostul iubit era extrem de violent și îl descrie ca pe un „monstru și un sociopat”, din cauza căruia a ajuns în stare gravă. Mai mult decât atât, se pare că Amil Rami era extrem de gelos și de paranoic și că nu avea voie să vorbească cu nimeni. Mai mult decât atât, atunci când a încercat să se despartă de el, Pamela a fost bătută și i-au fost zdrobite mâinile.

Citeste si: Carmen Minune și Bogdan Căplescu, cea mai fericită zi din viața lor

Citeste si: Andreea Mantea, anunț înainte de marea finală:? „E dureros...”

Citeste si: Puterea dragostei 29 iunie. Ce se întâmplă sâmbătă în Gala Puterea dragostei: Iancu îi dă papucii Roxanei

„Am încercat să-l părăsesc în repetate rânduri. M-a rănit foarte rău, fizic şi mental. Este un narcisist înspăimântător. Era extrem de gelos, paranoic, mi-a alungat prietenii, oamenii cu care colaboram. M-a izolat astfel încât să nu mai pot vorbi cu nimeni. Mă acuza mereu că sunt cu alţi bărbaţi. Nu aveam voie să consum alcool decât în prezenţa lui.

A fost ca într-o închisoare, nu am mai trăit niciodată aşa ceva. Uneori era de-a dreptul crud cu mine. Vara trecută m-a tras de păr şi m-a tăvălit pe jos pentru că am încercat să mă despart de el. Mi-a zdrobit ambele mâini, după şase luni m-am dus la spital pentru că mă durea îngrozitor, nici măcar nu puteam să scriu sau să deschid o sticlă cu apă. Am făcut multe injecţii, mi-am revenit, dar m-a rănit din nou“, a mărturisit Pamela Anderson.

Fundașul de la Marseille avea o viață dublă

În plus, fundașul de la Marseille ar fi avut și o viață dublă, iar pe lângă violență, infidelitatea a fost un alt motiv pentru care Pamela Anderson a decis să se despartă de bărbatul cu care s-a iubit doi ani de zile.

„Ultimii doi ani din viaţa mea au fost o minciună. Am fost înşelată. Am fost făcută să cred... ne iubeam nebuneşte. Sunt devastată de ceea ce am aflat în ultimele zile. Asta pentru că trăia o viaţă dublă. Obişnuia să facă glume despre alţi jucători care aveau prietene care locuiau în apartamente pe aceeaşi stradă cu soţiile lor. Îi numea monştri pe aceşti jucători. Dar acum este şi mai rău. El a minţit pe toată lumea. Cum este posibil să controlezi în acest fel inimile şi minţea două femei? Sunt sigur că erau şi altele. Este un monstru”, a transmis Pamela Anderson pe reţelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate