Stiri

Pana acum, ea a fost cea mai cunoscuta ucigasa romanca de la metrou! Tot imaginile de pe camerele video au dat-o de gol pe Doina Matei, “criminala cu umbrela” de la Roma! Cati ani de puscarie a facut

Romanca Doina Matei a devenit, poate una dintre cele mai urate persoane din Italia, dupa ce in 2007 a omorat o tanara la metrou, infigandu-i o umbrela in ochi. “Ucigasa cu umbrela” a primit 16 ani de inchisoare, dar acum este eliberata conditionat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Pana acum, ea a fost cea mai cunoscuta ucigasa romanca de la metrou! Tot imaginile de pe camerele video au dat-o de gol pe Doina Matei, “criminala cu umbrela” de la Roma! Cati ani de puscarie a facuticon photo

Pana la crima produsa de Magdalena Serban, cea mai cunoscuta romanca ucigasa la metrou a fost Doina Matei. Romanca a produs in 2007 un val de furie in Italia, dupa ce a ucis o tanara la metrou. Ucigasa cu umbrela de la metrou, asa i-au spus italienii, si toata presa a scris despre oribila fapta a romancei.

Doina Matei a ucis-o pe italianca Vanessa Russo, in varsta de 22 de ani, infigandu-i o umbrela in ochi, in aprilie 2007, in timpul unei altercatii izbucnite intre cele doua tinere, in statia Termini a metroului din Roma. O camera de filmat le-a surprins pe Doina Matei si pe o alta romanca in timp ce urcau scarile de la metrou. Doina Matei tinea in mana umbrela care a ucis-o pe italianca. Cele doua romance s-au ascuns dupa crima intr-o suburbie a Romei, insa cu ajutorul imaginilor de la metrou au fost identificate şi prinse.

A fost un proces greu, lung, in urma careia Doina Matei a fost condamnata la 16 ani de inchisoare, fiind acuzata de omor calificat cu circumstante agravante, in ciuda faptului ca a sustinut mereu ca nu a vrut sa o omoare pe italianca.

 


Anul trecut, dupa ce a ispasit jumatate din pedeapsa, romanca a solicitat si a obtinut de la tribunal o eliberare conditionata, de proba si incredintarea sa catre serviciile sociale. Potrivit Gazeta Romaneasca din Italia. Doina Matei lucreaza la o cooperativa sociala din Venetia, avand obligatia sa aiba domiciliul tot acolo si cu anumite interdictii. Ea poate iesi din locuinta doar de la 6.00 la 22.00 si nu are voie sa paraseasca provincia sau sa calatoreasca in strainatate. Tatal Vanessei a fost revoltat de decizia judecatorilor de eliberare doar dupa jumatate din pedeapsa, mai ales dupa ce romanca si-a pus pe pagina de socializare poze cu ea razand, in costum de baie, la plaja. 


Marti seara, o alta crima la metrou avea sa socheze pe toata lumea. De data aceasta, la metroul bucurestean, Magdalena Serban a ucis o tanara de 25 de ani, pe care a aruncat-o in fata trenului care intra in statia de la Dristor. Femeia, despre care se spune ca ar avea probleme grave psihice, incercase cu cateva ore inainte sa ucida o alta tanara, care insa a reusit sa-i opuna rezistenta.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune