Pandemia bate filmul! Globurile de Aur dau premiile fără vedete, iar Premiile Grammy sunt amânate!

Recording Academy și CBS, postul care ar fi trebuit să transmită decernarea Premiilor Grammy, au amânat ediția din 2022 pe perioadă nedeterminată din cauza noii tulpini Omicron. Globurile de Aur vor fi acordate duminică, însă fără vedete, audiență sau prezență media.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Premiile Grammy sunt doar cele mai recent afectate de pandemie. Industria de film va trebui, de asemenea, să fie mai prudentă cu evenimentele anuale care premiază cele mai mari nume de la Hollywood.

Premiile Oscar sunt programate deocamdată pentru data de 27 martie, deși acestea se decernează, în mod traditional, în februarie. Globurile de Aur vor avea protocoale foarte stricte pentru cei câțiva invitați care vor participa la o ceremonie închisă.

Incertitudinile din jurul tulpinii Omicron anulează premiile industriei muzicale

 Globurile de Aur dau premiile fără vedete, iar Premiile Grammy sunt amânate

Bruno Mars la Premiile Grammy

[Sursa foto: Facebook: Grammy Awards]

Chiar dacă showul de anul trecut a fost mutat de pe 31 ianuarie pe 14 martie, Recording Academy și-a luat toate precauțiile împotriva lui COVID-19. Ceremonia s-a ținut în Los Angeles, în aer liber, cu distanțare socială și măști. Organizatorii nu au anunțat încă planul pentru ediția din 2022. Cert este că Trevor Noah, comediantul de stand-up care prezintă The Daily Show, va fi gazda showului, la fel ca în 2021.

„Sănătatea și siguranța celor din comunitatea noastră muzicală, a audienței și a sutelor de oameni care muncesc fără oprire ca să producă showul nostru rămân prioritatea noastră.

Având în vedere incertitudinile din jurul variantei Omicron, susținerea showului pe 31 ianuarie pur și simplu prezintă prea multe riscuri”, au transmis organizatorii printr-un comunicat.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Dan Bilzerian își face griji pentru sănătatea lui The Rock: „Nu este sănătos să ai nivelul acela de masă musculară!”

Globurile de Aur cu ușa închisă și Oscarurile în dubii

 Globurile de Aur dau premiile fără vedete, iar Premiile Grammy sunt amânate

Globurile de Aur

[Sursa foto: Facebook: Golden Globes]

Omicron a devenit principal tulpină responsabilă pentru noile îmbolnăviri din Statele Unite ale Americii. California, casa industriei de entertainment de peste ocean, are în present cea mai mică rată de cazuri positive din SUA (3.3%) și „conduce în statisticile naționale la doze de vaccine administrate”, conform Guvernatorului Californiei, Gavin Newsom.

Chiar și așa, sezonul premiilor din industria cinematografică are de suferit. Data Premiilor Oscar rămâne 27 martie, însă Premiile Guvernatorilor, acordate actorilor legendari pentru întreaga lor carieră la Hollywood, au fost anulate pentru al doilea an la rând din cauza pandemiei.

Mai multe evenimente și lansări programate pentru acest început de an au fost amânate sau reprogramate cu totul, inclusiv cel pentru serialul Star Wars „The Book of Bobba Fett”, gala Festivalului Internațional de Film Palm Springs și Critics Choice Awards.

Citeste si: Kanye West îmbină viața de burlac cu munca pentru noul său album. „Ye” lucrează la Donda 2, continuarea albumului dedicat mamei sale

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies