Panica in Herastrau din cauza baietilor de la Carla's Dreams! Au inlocuit mastile cu cagule si au speriat tot parcul! Cantaretii nu-si dezvaluie chipurile nici macar la repetitii VIDEO EXCLUSIV

Totul s-a petrecut in plina zi intr-un club de pe malul lacului Herastrau, acolo unde componentii trupei Carla's Dreams aveau repetitii pentru petrecerea de seara a casei de productie cu care sunt sub contract!

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

Inca de cand au aparut in parc, infricosatorii mascati pareau pusi pe galagie. Au intrat in "forta" in clubul in care urma sa aiba loc petrecerea, cu cagulele pe fata si cu ochelarii de soare la ochi, pentru ca nu li se vedea nicio trasatura a fetei, si s-au instalat fiecare in dreptul "armei" pe care o au in dotare, gen microfon, chitara, etc si au inceput sa repete cu sonorul la maxim. 

fara descrierefara descriere

Este de notorietate faptul ca membrii trupei intra intotdeauna pe scena mascati, dar nici atunci cand fac probele de sunet cu cateva ore inainte de concerte nu risca sa fie desconspirati.

fara descriere

Astfel se explica de ce au decis sa vina la repetitii cu cagulele trase pe fata, desi afara erau aproape 30 de grade, urmand ca apoi cu o ora inainte de a pasi pe scena baietii sa fie pictati pe fata in binecunoscutul stil Carla's Dreams.fara descriere

 fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate