Panică mare pentru Vulpița și Viorel, după ce au fost prădați de hoți în casa dăruită de un telespectator. Ce le-a dispărut soților Stegaru

Soții Stegaru au trecut prin momente grele, după ce au fost jefuiți.

Ce le-a dispărut din curte soților Stegaru
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Vulpița și Viorel au primit în dar o casă de la un telespectator binevoitor. Bucuria soților Stegaru nu a durat însă, pentru că la scurt timp, cei doi au fost prădați de hoți.

După ce s-au retras la Blăgești pentru o perioadă, pentru a avea grijă de fiica lor, lăsată în grija bunicilor, Vulpița și Viorel au revenit la București, pentru emisiunea care i-a consacrat.

Un telespectator a vrut să le ofere cadou o casă unde să aibă parte de liniște și să nu fie jigniți cum s-a întâmplat în localitatea natală. Cu toate acestea, liniștea nu a durat prea mult, deoarece soții Stegaru au fost jefuiți.

Ce le-a dispărut din curte soților Stegaru

Veronica a spus că tâlharii le-au furat cocoșul și găina din coteț, motiv pentru care, alături de Viorel, a pornit în căutarea păsărilor dispărute. Într-un final, cei doi au găsit animalele de curte, însă vecinii i-au certat și le-au explicat că nu este ușor să ai grijă de gospodărie.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Viorel a fost pus în genunchi de ziua Vulpiţei. Vezi cum au sărbătorit soţii Stegaru

Citeste si: Vulpiţa şi Viorel s-au mutat în casă nouă! Soţii Stegaru au primit cadou o locuinţă de la un telespectator cu suflet mare

Vulpița și Viorel au revenit la București, după ce au stat o perioadă la țară, pentru a se ocupa mai mult de fiica lor care plângea de dorul lor.

Ei și-au reluat viața obișnuită, au mers la muncă și nu au mai apărut la televizor. Totuși, cei doi erau urmăriți atent de fani pe rețelele sociale, acolo unde Vulpița posta constant pentru a-i ține la curent cu ce se mai întâmplă în viața lor.

După ce au aflat oamenii că Vulpița este însărcinată, cuplul a fost din nou chemat la emisiunea televizată care i-a făcut cunoscuți în toată țara.

Mai mult, Viorel și Vulpița au mers și la ecograf, în cadrul aceluiași proiect, și toate privirile erau ațintite asupra lor.

Totuși, Veronica a fost luată în vizor de vecini și de soacră, care o acuză că l-ar fi înșelat pe Viorel, iar tatăl copilului ar fi altul, un bărbat pe nume Vasile.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Veronica Stegaru, acuzată de infidelitate! Mama Vulpiței a spus tot adevărul despre relația cu vecinul Costel

Experiența cruntă a unui tânăr după ce a primit job-ul de antrenor mult visat.I s-a spus că mai are câteva luni de trăit

Un diplomat britanic a devenit erou în China după ce a salvat de la înec o studentă

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Se dă peste cap ordinea puterilor lumii. Acordul care schimbă total jocul la nivel mondial

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies