Panică mare pentru Vulpița și Viorel, după ce au fost prădați de hoți în casa dăruită de un telespectator. Ce le-a dispărut soților Stegaru

Soții Stegaru au trecut prin momente grele, după ce au fost jefuiți.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Ce le-a dispărut din curte soților Stegaru
Vulpița din Blăgești

Vulpița și Viorel au primit în dar o casă de la un telespectator binevoitor. Bucuria soților Stegaru nu a durat însă, pentru că la scurt timp, cei doi au fost prădați de hoți.


In articol:

După ce s-au retras la Blăgești pentru o perioadă, pentru a avea grijă de fiica lor, lăsată în grija bunicilor, Vulpița și Viorel au revenit la București, pentru emisiunea care i-a consacrat. Un telespectator a vrut să le ofere cadou o casă unde să aibă parte de liniște și să nu fie jigniți cum s-a întâmplat în localitatea natală. Cu toate acestea, liniștea nu a durat prea mult, deoarece soții Stegaru au fost jefuiți.

Ce le-a dispărut din curte soților Stegaru

Veronica a spus că tâlharii le-au furat cocoșul și găina din coteț, motiv pentru care, alături de Viorel, a pornit în căutarea păsărilor dispărute. Într-un final, cei doi au găsit animalele de curte, însă vecinii i-au certat și le-au explicat că nu este ușor să ai grijă de gospodărie.

Citeste si: Poze incendiare cu Raluca Pastramă. Ce i-a fost transmis lui Pepe - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Viorel a fost pus în genunchi de ziua Vulpiţei. Vezi cum au sărbătorit soţii Stegaru

Citeste si: Vulpiţa şi Viorel s-au mutat în casă nouă! Soţii Stegaru au primit cadou o locuinţă de la un telespectator cu suflet mare

Vulpița și Viorel au revenit la București, după ce au stat o perioadă la țară, pentru a se ocupa mai mult de fiica lor care plângea de dorul lor. Ei și-au reluat viața obișnuită, au mers la muncă și nu au mai apărut la televizor. Totuși, cei doi erau urmăriți atent de fani pe rețelele sociale, acolo unde Vulpița posta constant pentru a-i ține la curent cu ce se mai întâmplă în viața lor.

După ce au aflat oamenii că Vulpița este însărcinată, cuplul a fost din nou chemat la emisiunea televizată care i-a făcut cunoscuți în toată țara. Mai mult, Viorel și Vulpița au mers și la ecograf, în cadrul aceluiași proiect, și toate privirile erau ațintite asupra lor.

Totuși, Veronica a fost luată în vizor de vecini și de soacră, care o acuză că l-ar fi înșelat pe Viorel, iar tatăl copilului ar fi altul, un bărbat pe nume Vasile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Ce magazine au vândut măști neconforme? Nu mai cumpărați de aici! ANPC a publicat lista

S-a făcut de râs în întreaga țară! Vedeta care a apărut beată mangă la Pro Tv: „Părea o femeie liniștită, normală…”

Veronica Stegaru, acuzată de infidelitate! Mama Vulpiței a spus tot adevărul despre relația cu vecinul Costel

Experiența cruntă a unui tânăr după ce a primit job-ul de antrenor mult visat.I s-a spus că mai are câteva luni de trăit

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies