Papa Francisc, destinatarul unui plic cu trei gloanțe! Amenințarea a venit din Franța

Papa Francisc, destinatarul unui plic cu trei gloanțe! Expeditorul plicului este un locuitor din Franța.

Papa Francisc
Papa Francisc[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Papa Francisc, destinatarul unui plic cu trei gloanțe! Amenințarea a venit de la un expeditor din Franța, care în trecut ar mai fi făcut gesturi similare.

Papa Francisc, destinatarul unui plic cu trei gloanțe!

Un plic cu trei gloanțe, adresat Papei Francisc, a fost interceptat lângă Milano, potrivit presei din Italia. Plicul cu amenințarea la adresa Papei Francisc ar proveni din Franța, de la un bărbat care a făcut fapte similare și în trecut.

Citeste si: Papa Francisc a fost internat la spital în Roma. Suveranul Pontif va fi operat pentru inflamația colonului

Autoritățile din Milano au interceptat plicul în care erau puse trei cartușe. Potrivit ziarului Affaritaliani din Milano, citat de Mediafax, pe plic era adresa Papei: „Vatican, Piazza S. Pietro din Roma”.

Poliția din Italia a confiscat plicul ajuns la oficiul poștal din Peschiera Borromeo, situat la periferia orașului Milano, iar o anchetă este în desfășurare, potrivit Affaritaliani, citat de Newsweek.

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Papa Francisc
Papa Francisc[Sursa foto: PixaBay]

Papa Francisc, intervenție chirurgicală la colon

Recent, Papa Francisc a suferit o intervenție chirurgicală la colon. Deși a avut parte de o recuperare dificilă, Suvernarul Pontif a ieșit în public și a ținut să le transmită oamenilor adunați în Piața Sfântul Petru un mesaj.

Citeste si: Primele declarații ale Papei Francisc, după operația grea prin care a trecut. Suveranul Pontif a transmis un mesaj populației greu încercate în aceste zile

Papa Francisc a rostit o rugăciune, după care a declarat că este alături cu sufletul de cei care se confruntă în aceste zile cu fenomenele meteo extreme în Europa, dar nu numai.

“Îmi exprim solidaritatea cu populaţiile Germaniei, Belgiei şi Olandei, lovite de dezastre şi inundaţii.” a declarat Sfântul Părinte în fața sutelor de credincioși care s-au adunat în Piața Sfântul Petru din Vatican, în urmă cu câteva săptămâni.

Mai mult decât atât, Papa Francisc le-a recomandat oamenilor prezenț  să elimine stresul din viața cotidiană și să își ofere momente de relaxare, mai ales după perioadele dificile pe care pandemia le-a adus în viața fiecărei persoane.

“Să ne oprim din alergătura frenetică dictată de agendele noastre. Să învăţăm cum să luăm o pauză, să oprim telefonul mobil.” a mai adăugat Suveranul Pontif.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Primele declarații ale Papei Francisc, după operația grea prin care a trecut. Suveranul Pontif a transmis un mesaj populației greu încercate în aceste zile

Se împlinesc 40 de ani de la tentativa de asasinare a Papei Ioan Paul al II-lea

Papa Francisc a făcut vaccinul anti-Covid. Suveranul ponfit i-a îndemnat pe toți să se imunizeze: „Toată lumea ar trebui să ia vaccinul”

Horoscopul lunii Noiembrie pentru toate zodiile

Horoscop luni, 18 octombrie! Zodia care are cei mai mulți dușmani. Nu face eroarea fatală să-i subestimezi

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce știam

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies