Stiri

Parastas ”de amploare” pentru fratele Ancuţei Cârcu! S-au împărţit plase cu mâncare direct din camion

Cinci preoţi au oficiat ceremonia de sfinţire a crucii de marmură ridicată în memoria fratelui Ancuţei Cârcu, fost lider PRM Bistriţa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Parastas ”de amploare” pentru fratele Ancuţei Cârcu! S-au împărţit plase cu mâncare direct din camionicon photo


Ridicarea monumentului funerar în memoria lui Toni Cârcu, fratele fostei şefe a PRM Bistriţa a reprezentat un eveniment de amploare în Rebrişoara, localitate cunoscută mai ales datorită faptului că aici s-a născut celebrul Cristian Pomohaci.


Cinci preoţi au oficiat slujba de sfinţire a crucii ridicate din marmură neagră, iar la eveniment au participat câteva sute de persoane, alături de familie.

 


Nimeni nu a plecat cu mâna goală, mai ales că familia Cârcu a organizat ”pomana” direct dintr-un camion plin cu sacoşe burduşite având însemnele unui supermarket local.


Toni Cârcu a murit anul trecut, în luna decembrie, la doar 36 de ani. Bărbatul a decedat în urma unui accident de circulaţie care a avut loc în Spania, stat în care s-a stabilit şi Ancuţa Cârcu.

 
Drama lui Costin Gheorghe de la Exatlon! E cutremurător ce se ascunde în spatele tricoului cu "Franco" purtat la testimoniale. Are legătură cu familia lui Pepeicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune