Parastas la mormântul Stelei Popescu! Alexandru Arşinel şi colegii de la teatru au împărţit colaci! VIDEO EXCLUSIV

Cu doar o zi înainte de împlinirea unui an de la moartea Stelei Popescu, Aleaxandru Arşinel a mers la mormântul acesteia din cimitirul Cernica.

Autor: C.L., Radu C. Munteanu

 

Alexandru Arşinel, la mormântul Stelei Popescu, la un an de la moartea acesteia. Artiştii de la Teatrul de Revistă Constantin Tănase au mers în această dimineaţă la cimitrul din Cernica, acolo unde se află mormântul Stelei Popescu, pentru a-i face acesteia o pomenire, cu o zi înainte de împlinirea unui an de la decesul acesteia.

 

Încă de la primele ore ale dimineţii, mai multe maşini au ajuns la cimitir. Artiştii au adus mai multe coşuri pline cu colaci şi pungi cu alimente, care vor fi date de pomană. Nu a lipist nici Alexandru Arşinel, fostul partener de scenă al Stelei Popescu şi prieten bun cu artista.

Parastas la un an de la moartea Stelei Popescu! Cum arată mormântul acesteia

După sfinţirea pachetelor şi o scurtă slujbă, oamenii au ajuns la mormântul,, care era deja plin de flori.
Sâmbăta trecută, familia Stelei Popescu a organizat parastasul de un an şi atunci au fost duse la cimitir mai multe buchete de flori, dar şi o coroniţă în culorile steagului României.

După parastas, chiar lângă mormânt, Alexandru Arşinel a vorbit despre Stela Popescu, cu ochii în lacrimi. ”Despărţirea de ea e foarte dureroasă. O despărţire grea pe care o resimţim în fiecare zi, şi acasă, şi aici, la mormânt, şi pe scenă. Este foarte trist pentru mine care am jucat o viaţă întreagă cu ea, să nu mai pot spune pe scenă- Stela Popescu.

E foarte drureros. Nici nu mai pot să vorbesc”, a spus Alexandru Arşinel, la parastasul de un an de la moartea artistei. 

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Marea doamna a Teatrului de Revistă, aşa cum a fost considerată Stela Popescu, a fost înmormântată la cimitirul Cernica, acolo unde avea amenajat deja locul de veci şi unde se afla înmormântat şi soţul ei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A trecut un an de la moartea Stelei Popescu! Alexandru Arşinel şi familia actriţei vor merge la mormânt: ”Fiica ei este şi acum marcată”

Arşinel a uitat de probleme, pe scenă, în Israel! Imagini FABULOASE cu actorul, ajuns la 79 de ani şi operat de curând la inimă

Alexandru Arşinel este mai în formă ca niciodată! Uite-l pe celebrul actor în capul mesei, la o petrecere în Israel, cum închină un pahar cu vin! VIDEO

Horoscop 7 Martie 2021: Este o perioada cu suisuri si coborasuri

Momente cumplite pentru CTP. A povestit totul în direct la TV: Am fost ridicat într-o seară de miliție

De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

Istoria secretă. Prostituatele din România, ofrandă pentru ziua lui Stalin. Documentul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies