Parastasul de 40 de zile al lui Cornel Galeș. Viviana a organizat totul

40 de zile au trecut de când Cornel Galeș s-a stins din viață, în urma unui accident cumplit, petrecut în Spania, la sfârșitul lunii noiembrie.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

După cum este obiceiul, la 40 de zile de la moartea cuiva, se organizează o ceremonie de comemorare, unde se împart diverse lucruri, de la mâncare, la obiecte vestimentare.

De parastasul lui Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, s-a ocupat Viviana, ultima lui iubită. A fost singura femeie în brațele căreia a reușit să își găsească alinarea, după moartea Ilenei Ciuculete. 

Doar persoanele apropiate și prietenii cei mai buni au participat la eveniment, în total fiind aproximativ 20 de persoane.

Slujba de pomenire a lui Galeș a avut loc la biserica Străulești, unde a fost și locul de întâlnire al tuturor celor care au participat la parastas.

fara descriere

După slujbă, apropiații au mers împreună la cimitir, unde au aprins câte o lumânare la mormântul lui Cornel Galeș. După câteva momente de reculegere, grupul a plecat la restaurant.

Citeste si: Cum arăta Mihaela Rădulescu acum 25 de ani? Diva de azi e de nerecunoscut FOTO

Citeste si: Legatura incredibilă dintre Simona Mărgăian, românca acuzată că a sedus un italian și l-a lăsat falit, și cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei, Simina și Raluca Munte | EXCLUSIV

Citeste si: După scandalul sexual cu Nicușor Iordan, fata lui Aurelian Preda a rămas fără concerte

Ce s-a întâmplat la parastasul lui Cornel Galeș

„A fost cam puţină lume, doar cei din familie şi câţiva prieteni. Totul a fost făcut de Viviana. La cimitir s-au împărţit pachete, iar la restaurant s-a dat de pomană ciorbă de vită, sărmăluţe olteneşti şi desert. Îmi pare rău că n-a venit mai multă lume”, a declarat fiul lui Cornel Galeș.

Cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete au decis să organizeze și ei un parastas, doar că el va avea loc în Craiova.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate