PARCUL DE DISTRACȚII, un musical pentru întreaga familie. Premieră pe 27 septembrie la Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian”

Din 27 septembrie, micii artiști ai Teatrului Muzical de Copii București deschid seria de spectacole 2019-2020, pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian”, cu musicalul “PARCUL DE DISTRACȚII”.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Din 27 septembrie, micii artiști ai Teatrului Muzical de Copii București deschid seria de spectacole 2019-2020, pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian”, cu musicalul “PARCUL DE DISTRACȚII”.

“PARCUL DE DISTRACȚII” este o poveste fantastică despre curajul de a păși pe drumul vieții, în care personajele principale, doi frați lăsați în grija rudelor, înfruntă necunoscutul și depășesc orice obstacol cu puterea magică a copilăriei. Aventura fraților în PARCUL DE DISTRACȚII îi poartă pe spectatori într-o călătorie fantastică, în care muzica, dansul, efectele de sunet și lumină, costumele, decorurile și proiecțiile întregesc tabloul vesel al unei povești despre regăsirea valorilor, importanța alegerilor și reîntregirea familiei.

După un scenariu de Gabi Șarga și Cătălin Rotaru, pe muzica lui Andrei Tudor și versurile Andreei Andrei, PARCUL DE DISTRACȚII prinde viață, în interpretarea celor 28 de copii actori ai Teatrului Muzical de Copii București și a actorilor profesioniști: Anca Țurcașiu, Daniel Burcea, Maria Baciu, în regia Danei Rotaru, cu participarea Corului – condus de dirijorul Aurel Muraru – și Orchestrei Teatrului de Operetă și Musical ”Ion Dacian” – condusă de dirijorul Constantin Grigore.

Premiera musicalului PARCUL DE DISTRACȚII este un spectacol rezultat în urma parteneriatului cultural dintre Teatrul Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” București (manager Bianca Ionescu-Ballo) și Asociația Culturală Sipetul Artei – Teatrul Muzical de Copii București, un demers de promovare a artelor spectacolului de teatru muzical către copii și tineri.

Reprezentațiile acestei luni vor avea loc: Vineri 27 și Duminică 29 Septembrie, începând cu ora 19.00. Proiectul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național – sesiune II 2019 și susținut de:

Parteneri principali - Radio Itsy Bitsy FM, recomandat de EuropaFM
Parteneri Media: Mediafax, Cocor Media Channel, Radio România Muzical, Radio România Cultural, București FM, Royal Media Trading, Universal Solutions.
Parteneri și sponsori: Fundația AEF, The President, Trinitas TV, Atelier Darline, Corporate Baskets.

Echipa de creație:
SCENARIUL: Gabi ȘARGA și Cătălin ROTARU
REGIA Artistică: Dana ROTARU
MUZICA: Andrei TUDOR
VERSURI: Andreea ANDREI
DIRIJORUL CORULUI: Aurel MURARU
CONDUCEREA MUZICALĂ: Constantin GRIGORE
COREGRAFIA: Andreea TOMA
SCENOGRAFIA: Andreea KOCH
PREGĂTIRE MUZICALĂ: George MIRON
LIGHT DESIGN: Sergiu ARDELEAN
REGIA MUZICALĂ: Liviu ELEKES/Crina BOLBOCEANU
INTERPRETEAZĂ:
Anca ȚURCAȘIU
Daniel BURCEA
Maria BACIU
Soliștii TEATRULUI MUZICAL DE COPII BUCUREȘTI
Orchestra și Corul Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian
Bilete disponibile pe: stratickets.ro, ticketstore.ro
Fb/MusicalParculDeDistractii

www.tmcb.ro
www.opereta.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate