Vedete

Parintii lui Ionut Anghel, in fiecare zi la mormantul fiului! Angajatii cimitirului au povestit ce "ritual" au cei doi FOTO!

Parintii micutului au primit despagubiri uriase de la proprietarii terenului unde s-a intamplat tragedia, dar asta nu le-a atenuat durerea. Incearca din rasputeri sa-i ofere toata dragostea si atentia fratelui lui Ionut, insa golul lasat de disparitia baietelului este imposibil de umplut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Parintii lui Ionut Anghel, in fiecare zi la mormantul fiului! Angajatii cimitirului au povestit ce "ritual" au cei doi FOTO!icon photo

In fiecare zi, la ora patru, familia micutului ucis de caini in 2013 este in acelasi loc. Mama, tatal si fratele micutului se duc la cimitir, la mormantul baietelului lor si se reculeg.

Mama varsa lacrimi de durere, tatal pare mai puternic, dar se vede ca si el este inca daramat de ceea ce s-a intamplat acum patru ani.

Angajatii cimitirului Sfanta Vineri ii cunosc si spun ca sunt niste oameni extraordinari care din cand in cand fac si mici gesturi caritabile pentru sarmanii care merg la pomeni.

Vezi ce declara angajatii cimitirului Sfanta Vineri despre Ionut doar pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune