Stiri

Parlamentul European elimina ora de vara. Cum ne va afecta acest lucru

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Parlamentul European elimina ora de vara. Cum ne va afecta acest lucru
Uniunea Europeana a decis, prin majoritatea voturilor deputailor, eliminarea orei de iarna si orei de vara.

Potrivit adevarul.ro, disconfortul fizic creat de aceste schimbari i-au facut pe deputatii europeni sa ajunga la aceasta decizie.


384 de deputati ai Parlamentului European, dintre cei 549 prezenti, au votat joi „pentru” renuntarea la schimbarea orei de doua ori pe an, astfel incat ora de iarna va fi valabila pentru tot cursul anului.


Parlamentul European (PE) a cerut Comisiei Europene (CE) o evaluare „in profunzime” a avantajelor, dar si a dezavantajelor schimbarii orei in mod semestrial si sa se prezinte „dacă este necesară” o revizuire a directivei care o organizează in cadrul Uniunii Europene (UE), relatează Reuters.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune