Pasagera unui avion a fost legata de maini si de picioare. Femeia era pe jumatate dezbracata! Ce s-a intamplat in timpul zborului

Echipajul de zbor a fost nevoit sa lege o pasagera de maini si de picioare, dupa ce femeia a baut prea mult alcool.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
O pasagera pe jumatate dezbracata a ajuns sa fie legata de picioare si cu mainile la spate de membrii echipajului avionului cu care calatorea. Femeia avea doar sutienul pe ea si, pe fondul cosumului de bauturi alcoolice, a devenit violenta si abuziva cu ceilalti pasageri. Angajatii companiei nu au avut de ales si au imobilizat-o dupa ce oamenii din jur s-au plans ca se temeau pentru integritatea lor fizica, relateaza mirror.co.uk.
 
Ei au legat-o si au separat-o de ceilalti calatori, dar nu se stie de ce tanara era pe jumatate dezbracata. Unul dintre pasageri a filmat momentele in care ea incerca sa se loveasca cu capul de peretele avionului, in timp ce o stewardesa ii punea o geaca sub cap pentru a o impiedica sa se raneasca singura. 
 
Tanara din imagini spunea ca vede oameni invizibili si ca ei incercau sa o omoare. La aterizare ea nu a fost retinuta de autoritati si nu a primit nicio sanctiune pentru comportamentul ei. 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate