Paul de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Daiana. Fosta concurentă e convinsă că va face un cuplu cu el, însă uite ce declară el

Paul de la Puterea Dragostei este unul dintre cei mai apreciați concurenți din sezonul 3, iar Daiana, fosta concurentă, a declarat că ar vrea să între în casă pentru el

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Paul de la Puterea Dragostei este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Puterea Dragsotei seonul 3, iar dovadă stau sutele de mesaje pe care le primește de la admiratoare. El a intrat în casă pentru a-și cunoaște marea dragoste, așa cum a declarat chiar și aseară pe Instagram, după ce o fană l-a întrebat de ce a decis să intre în competiția matrimonială. 

Citeste si: Ale de la Puterea Dragostei, prima reacție după eliminare: „Unele mesaje m-au făcut să plâng”. Fosta concurentă a ajuns în România

„Am ieșit dintr-o relație și după ceva timp m-am înscris la Puterea Dragostei cu gândul că o să găsesc pe cineva. Bună întrebarea asta”, a spus Paul aseară pe Instagram. 

Concurentul spune că femeia de lângă el trebuie să fie „femeie puternică, independentă, matură, să știe ce vrea de la viață”. 

Daiana vrea să intre în casă pentru Paul. Vor forma cei doi un cuplu

Daiana, concurenta din sezonul doi Puterea Dragostei a anunțat pe vlog-ul Reei și Tina că vrea să intre în casa dragostei pentru Paul. Tânăra a declarat că ea și Paul vorbesc non-stop pe rețelele de socializare, chiar dacă în emisiune îi face curte Adrianei. Ba mai mult, Daiana a și avertizat-o pe Adriana destul de dur, spunând că este în stare să lupte pentru Paul.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei îi atacă dur pe concurenții din sezonul trei: ”Se vede clar că sunt falși!”

În timp ce Daiana este convinsă că va forma un cuplu cu Paul, nu de aceeași părere este și Paul care preferă să păstreze misterul în privința relației cu Daiana. 

„Nu formez un cuplu cu Daiana. Vorbim, ne cunoaștem în mod indirect. E o fată deosibită, dar nu... Are un caracter frumos. Dacă va veni în casă și ne vom cunoaștem reciproc va fi un cuplu, dacă nu, va fi o frumoasă prietenie”, a spus Paul după ce a fost intrebat dacă formează un cuplu cu Daiana sau dacă va forma unul. 

Paul și Mariana, apropiere în emisiune 

Între timp, pentru că nu a avut foarte mult succes cu Adriana, zvonurile spun că Paul și-ar fi îndreptat atenția către Mariana. Veștile au ajuns și la urechile fanilor care nu s-au putut abține să nu întrebe ce se întâmplă cu adevărat între cei doi. 

Citeste si: Război în casa „Puterea Dragostei”. Spiritele s-au încins între băieți pe tema trecutului iubitelor lor

„Ne-am apropiat că ne înțelegem bine. Suntem pe același stil de gândire, aproape și vestimentare. Mariana e o fată foarte ok, de nota 10. Are un stil vestimentar frumos, o gândire matură, e foarte inteligentă și știe cu ce se mănâncă viața”, a spus Paul. 

Galerie foto 
Citește și:

Culiță și Iancu Sterp, probleme cu clipul piesei „Sărutările tale”! Melodia a fost scoasă din Trending: „Cineva se ocupă de chestia asta...”

Abi Talent șochează din nou! Mesaj dur pentru vedetele din România: „Arată că te doare-n...”

Cum a ajuns acum Irinel Columbeanu! Imagini nemaivăzute cu omul de afaceri

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 23 septembrie - Partea a doua - Alexandra și Mădălina, ceartă la cuțite

“Teo Show”, lider de piata, pe toate segmentele de public monitorizate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies