Vedete

Paula Chirila se iubeste cu un strain! “Vorbim in engleza, pe care eu nu o stapanesc foarte bine, dar si prin... gimnastica. Sa vedem mai intai ce avem in cap, apoi ce avem pe sub haine! VIDEO EXCLUSIV

La nici un an de cand a divortat si a pus capat mariajului ei de 12 ani cu medicul Marius Aciu, Paula Chirila simte din nou fluturi in stomac si fiorii unui nou inceput. Surpriza, insa! Barbatul care o curteaza este strain!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A., G.C.


Paula Chirila se iubeste cu un strain! “Vorbim in engleza, pe care eu nu o stapanesc foarte bine, dar si prin... gimnastica. Sa vedem mai intai ce avem in cap, apoi ce avem pe sub haine! VIDEO EXCLUSIVicon photo

Paula Chirila ingroasa randurile femeilor care infloresc dupa divort. Tonica, vesela, cu o mina buna si o silueta frumoasa. Asa s-a prezentat, marti dimineata, actrita Paula Chirila la lansarea noului PUB detinut de Cristi Borcea si manageriat de Patrik Borcea si Valentina Pelinel. (Ce asteptari are Paula Chirila de la partenerul ei) 

Actrita radia de fericire si se afla intr-o forma de zile mari. Chestionata de reporterii WOWbiz.ro, Paula Chirila a fost bucuroasa sa vorbeasca despre schimbarile din viata sa, cea mai importanta fiind cea de natura sentimentala.

Cum se intelege Paula Chirila cu noul barbat din viata sa 

“Exista un mister sau un “mister” (n.r.: domn), da! Nu zic mai multe pana nu sunt eu convinsa ca este ceea ce trebui. Dupa divort au aparut mai multi, ca ciupercile dupa ploaie. (…) Ma duce inima intr-o parte sau alta, dar mai sunt multe lucruri de aflat si cantarit. As vrea sa cumpanesc foarte bine si sa merite omul ala timpul meu si eu timpul lui. Da, exista un “mister” (n.r. domn) si peste hotare, acum incercam sa ne cunoastem. Dar, fiind o poveste de inceput, nu pot sa spun mai multe”, a declarat Paula Chirila pentru WOWbiz.ro.

 

Actrita l-a cunoscut pe cel la care se gandeste, prin intermediul unor prieteni comuni. De intalnit se intalnesc mai rar pentru ca noul barbat din viata sa este de alta nationalitate si locuieste in strainatate.  

 

“Pe acest “mister” l-am cunoscut prin intermediul unor prieteni. Povestea e foarte cruda, vedem ce se intampla. Nu, nu are origini romanesti, de aici si bariera de limba. Vorbim in engleza, pe care eu nu o stapanesc foarte bine, dar si prin gimnastica. Mai mult de atat, nu. E complicat, dar si frumos. Nu am prejudecati, cu cei mai tineri mi-e greu sa vorbesc. Imi plac barbatii mai maturi, mai trecuti prin viata, copti. Sa vedem mai intai ce avem fiecare in cap, ce scoatem pe gura si apoi ce avem pe sub haine!”, a declarat Paula Chirila pentru WOWbiz.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune