Vedete

Paula Chirila, tot mai aproape de fostul sot! Cei doi se inteleg perfect!

Situatie neasteptata in fostul cuplu Paula Chirila- Marius Aciu. De cand au semnat actele de divort si au decis sa porneasca pe drumuri separate, cei doi fosti soti au inceput sa se intelega de minune.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Paula Chirila, tot mai aproape de fostul sot! Cei doi se inteleg perfect! icon photo

Divergentele din trecut au fost date uitarii, iar acum, mai nou, actrita si fostul ei sot par sa se inteleag la fel de bine ca la inceputul relatiei lor.

Schimbarea a fost perceputa de toti apropiatii celor doi, multi dintre ei fiind de parere ca daca lucrurile vor merge tot asa, nu este exclus ca in viitorul apropiat sa asistam la o impacare istorica.

“E foarte ciudat ce se intampla intre ei, de cand au divortat au inceput sa se inteleaga perfect. Marius a devenit foarte atent, se intereseaza de copil si este prezent mereu in viata lor, iar Paula nu are ce sa-i mai reproseze.

Cea mai fericita este fetita lor, Carla. Ea a devenit o rasfatata si jumatate. Este foarte posibila o impacare, au fost impreuna 12 ani!”, ne-a declarat o persoana apropiata fostului cuplu.   

 

 
Adevărul despre operaţiile estetice ale Danielei Crudu! Câte implanturi are vedeta şi cum a devenit dependentă de eleicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune