Paula Rusu este în doliu. Soacra ei a murit: „Dumnezeu s-o odihnească”

Paula Rusu a anunțat că soacra ei a murit. Buna ei prietenă, Simona Gherghe, a transmis și ea un mesaj.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Jurnalista Paula Rusu a publicat pe pagina ei o fotografie în care apare alături de soțul ei, Răzvan Mitroi, și de soacra ei. Fosta realizatoare de televiziune și-a informat prietenii virtuali că mama partenerului ei de viață a murit.

Printre cei care i-au transmis condoleanțe Paulei Rusu se află și Simona Gherghe, ea fiind prietenă de familie cu cei doi jurnaliști. „Condoleanțe! Dumnezeu s-o odihnească”, a scris vedeta.

Citeste si: Celebra Melek ar fi împlinit 60 de ani, iar prietenii nu au uitat-o! Uite ce a făcut Doru Iuga la mormântul vedetei FOTO

A curs cu mesaje pe pagina Paulei Rusu

Prietenii virtuali i-au trasmis zeci de mesaje Paulei Rusu pentru a o ajuta să treacă peste această perioadă extrem de grea pentru ea și pentru familia ei.

„Îmi pare tare rău, Paula! Multă putere să treceți peste această încercare!❤️”, „Dumnezeu sa o primească între drepții Săi și pe voi să vă mângâie cu speranța și credința că într-o buna zi a veșniciei vă veți regăsi în ceruri”, „Sincere condoleanțe, Paula, Dumnezeu sa va aline suferința!!”, „Drum lin spre lumina Lui! Condoleante!”, sunt câteva dintre mesajele pe care cunoscuții i le-au transmis pe Facebook Paulei Rusu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate