Paula Seling are probleme de sănătate! Abia acum a vorbit despre asta: ”A lăsat urme, însă sper să-mi revin...”

Paula Seling este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, însă din cauza profesiei, aceasta se confruntă cu probleme de sănătate, despre care a vorbit de curând.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

 
Iubeşte să cânte şi să fie pe scenă, fapt pentru care artista nu lasă să se vadă în concertele şi în spectacolele pe care le are faptul că se confruntă cu probleme de sănătate. Totuşi, de curând, artista a vorbit despre faptul că a fost diagnosticată cu spondiloză cervicală, care a apărut în urma studiului îndelungat la pian. 

 

„Îmi place foarte mult fitnessul şi, până nu demult, mergeam des la sală. Din cauza unor probleme de sănătate, a trebuit să iau o pauză, însă sper să-mi revin în cât mai scurt timp posibil… Îmi propun să ajung la înot măcar o dată pe săptămână. Mai merg pe bandă şi cu bicicleta şi mi s-a recomandat Pilates de către medic. Ca o paranteză, problema de sănătate este legată de meseria pe care o am şi se numeşte spondiloză cervicală, fiind cauzată de studiul la pian pe perioade îndelungate”, a mărturisit Paula Seling în cadrul unui interviu pentru Marie Claire.

Citește și:

Cum se ”vindecă” Catrinel Sandu după divorţ!

Carmen Harra, dezvăluire halucinantă despre soţii Maleon care s-au sinucis în ziua de Crăciun:"Ea l-a omorât pe el! L-a torturat..."

Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

Câştigătoarea unui show de talente, criticată dur de un deputat din Parlamentul României! Ce l-a făcut să spună: ”Ruşine, Ana Munteanu!”

Cine este femeia care a murit în accidentul produs de fiica ei, la Buzău!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies