Pe bordură, fără fiţe! Imagini FABULOASE cu prânzul lui Cătălin Cazacu! VIDEO

Prezentatorul "Cash Taxi" şi "Vulturii de noapte" de la Kanal D, Cătălin Cazacu, poate fi acuzat de orice, dar că suferă de ”fiţe” cu siguranţă nu. Pentru că, dacă alte vedete care se pot lăuda cu faptul că prezintă două emisiuni tv sunt surprinse doar în restaurante de fiţe, mâncând tot felul de preparate ”imposibile”, fostul concurent de la Exatlon a preferat să se bucure de o mâncare simplă…

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, plecat la filmări pentru emisiunea Cash Taxi, Cătălin Cazacu a simţit nevoia să mănânce ceva. Şi, fără niciun fel de fiţe, a găsit, la un magazin din zona în care avea treabă, ce îşi dorea să înfulece.

Astfel, Cazacu a fost surprins în ipostaze care, probabil, sunt unice în ”istoria” prezentatorilor TV. Mânat de foame, el a mers la un magazin din aropiere şi, fără să stea pe gânduri, şi-a cumpărat toate alimentele de care avea poftă. Adică un borcan de muştar, o pâine şi… câţiva cremvuşti. Pe care, normal, i-a savurat, tot fără fiţe, pe marginea străzii, stând pe o bordură, mâncarea fiind aşezată ”artistic” chiar pe punga primită de la magazin. E adevărat, Cătălin s-a şi ”ferit” de ochii indiscreţi ai celorlalţi participanţi la trafic. Astfel, el s-a aşezat la apăpostul limuzinei folosită drept taxi la filmări, stând pe bordura trotuarului.

 

E adevărat, la cât i-a fost de foame, nu a petrecut prea mult timp acolo, iar cei care circulau prin preajmă nu l-au observat pe prezentatorul TV, el având grijă să se ferească cât a putut de mult de ochii celor din jur şi a mâncat cât a putut de repede porţia pe care şi-o cumpărase.

Cătălin Cazacu, de la Exatlon, la Vulturii de Noapte şi Cash Taxi

Cătălin Cazacu este, probabil, genul de vedetă aticipică. Astfel, după ce campionul de motociclism a făcut senzaţie la Exatlon, Cazacu a devenit prezentatorul emisiunii ”Vulturii de Noapte” (alături de Victor Slav şi, pentru o perioadă, Giani Kiriţă) şi Cash Taxi. Doar că, deşi este vedetă TV, Cazacu nu a renunţat la felul lui natural de a fi şi, uneori, reuşeşte să uimească pe toată lumea cu apariţiile sale. Iar printre acestea nu putem să nu amintim momentele în care, invitat de amicii săi la diverse nunţi şi botezuri, ajunge la eveniment în pantaloni scuţi, tricou şi, relaxat, postează pe conturile de socializare imaginile cu pricina, deşi în jurul lui sunt doar oameni ”la costum”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate