Vedete

Pe Brigitte Sfat nu o intereseaza de Ilie Nastase! Ce spune sotia sportivului despre scandalul cu Politia

Brighitte Sfat a reactionat in urma scandalului cu Politia pe care l-a avut Ilie Nastase. Sotia sportivului a dezvaluit motive care au dus la destramarea casniciei lor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Pe Brigitte Sfat nu o intereseaza de Ilie Nastase! Ce spune sotia sportivului despre scandalul cu Politiaicon photo

Brigitte Sfat a reactiunat in urma scandalului pe care Ilie Nastase il are cu Politia, dupa ce a fost prins beat la volan pentru ca, ulterior sa treaca pe culoarea rosie a semaforului. Brigtte a dezvaluit ca nu ii sunt straine incidentele de genul celor intamplate si ca ea a incercat de mai multe ori sa il tina departe de anturajul nepotrivit.

”Nu am de ce sa ma mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club aseara (n.r. 24 mai), om de 72 de ani. Mi se pare penibil. Si daca vrea sa-si caute o relatie, nu se duce in club. Stiu ca a fost la Nuba, cu anturajul lui. Prin 2011 a mai trecut printr-o faza ca asta. Consuma alcool, iar asta e unul dintre motivele despartirii noastre. Din cauza asta nu ne-am mai impacat. Eu cat am fost langa el, l-am sustinut, l-am cicalit si era ok.  Cand ii spunem anumite chestii, el ma ura si certurile noastre erau pe tema faptului ca incercam sa-l indepartez de anturaje. Nu vreau sa arunc cu piatra in el. Daca a fost cu doua domnisoare in masina nu stiu si nu ma afecteaza, iar daca ar fi patit ceva mai rau, era bine ca domnisoarele alea sa aiba grija de el”, a declarat Brigitte Nastase, potrivit click.ro.

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune