Pe cine a părăsit Prinţul William pentru Kate Middleton! Fosta lui iubită a povestit totul

Fosta iubită a Prinţului William a povestit cum era relaţia cu el!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Prinţul William şi Kate Middleton trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar nimeni nu le stă în calea fericirii lor. Nu doar că sunt foarte fericiţi, dar abia acum s-a aflat cum s-a întâmplat, de fapt, momentul în care cei doi s-au îndrăgostit unul faţă de celălalt.

Prinţul William fusese îndrăgostit de fosta sa iubită pentru faptul că, în primul rând, era o fată simplă şi modestă: „Sunt o fată de la ţară. Cred că asta a fost ce ne-a legat. William era cu un an mai mare şi s-a întâmplat să ne întâlnim pe holurile St. Andrews. Era un spaţiu mult prea îngust încât să nu-l întâlneşti. (...) Ne-am înţeles bine şi cred că ne-am fi înţeles la fel de bine şi dacă nu era nicio implicaţie romantică. A fost o chestie care se-ntâmplă pur şi simplu în facultate, o romanţă obişnuită”.

De asemenea, a mai povestit cum îţi petreceau aceştia timpul liber: „Discutam despre literatură şi piese de teatru. Alte seri ni le petreceam în Castle pub, de pe North Street, jucându-ne board games ori luând cina cu prietenii noştri. Nu era un pub cu adevărat la St. Andrews, aşa că mereu mergeam în baruri şi puburi, acolo mereu se întâmpla câte o petrecere”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate