Pe fostul cumnat al celebrei Bianca Drăgușanu nu-l interesează ordonanțele militare! Milionarul se plimbă într-o mașină scumpă toată ziua

După ce au ajuns celebri prin asociere cu Bianca Drăgușanu, frații Tate, Andrew și Tristan, milionari de origine britanică, par să creadă că Bucureștiul este al lor și că pot face tot ce își doresc.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Iar comportamentul lui Andrew Tate, fostul ”cumnat” al frumoasei Bianca Drăgușanu, este unul mai mult decât sugestiv cu privire la felul în care se relaționaează la normele impuse de ordonanțele militare și față de autoritățile de la noi din țară.

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți 5 polițiști, a ieșit din autoizolarea de la domiciliu: „Se ferește lumea de mine pe stradă! Când ies din bloc, vecinii sare gardu’ și fug”

Citeste si: Te poti plimba cu bicicleta in timpul starii de urgenta? La ce distanta de casa trebuie sa fie supermarketul de la care faci cumparaturi?

Citeste si: Scandal uriaș în Caraș-Severin! Jandarmi, amenințați cu moartea! ”Primul pistol eu mi-l cumpăr” Video

Mai exact, alături de fratele său, Tristan, cel care s-a iubit cu Bianca Drăgușanu, Andrew Tate și-a găsit o ocupație cât se poate de plăcută, pentru el, în această perioadă, o perioadă în acre toată lumea este sfătuită să stea acasă și să iasă doar în cazuri urgente. Doar că, evident, acum Bucureștiul este mult mai gol, traficul este de-a dreptul rezonabil, iar frații Tate profită de acest lucru. Iar cum sunt milionari, își permit și mașini pe măsură, iar acstea, cum au sute de cai sub capotă au acum și posibilitatea să ”zburde”, așa cum trebuie, pe străzi.

fara descriere

Mai mult decât atât, așa cum chiar el se laudă, cumnatul Biancăi Drăgușanu, îi ironizează pe cei care ar trebui să aplice, la modul serios, legea. Mai exact, se laudă el, oprit de polițiști, de două ori într-o zi, milionarul, smecherește, a și scăpat de amendă după ce le-a spus oamenilor legii că se duce ”la muncă”. Fără declarații scrise evident. Ba chiar, susținea el acum cîteva zile, își permite să plătească amenzi, zi de zi, ani la rândul, dar că nu își poate refuza plăcerea să se plimbe, când vrea, pe unde vrea, mai ales acum, că străzile sunt goale.

 

Tristan Tate, ex-iubitul Biancăi Drăgușanu, se voia Batman de București

Cu puțin timp în urmă, înainte ca UEFA să anune că Euro 2020 va fi suspendat din cauza coronavirusului, Tristan Tate a anunțat că se va implica, în România, într-o cauza socială cu totul și cu totul specială. ”De-a lungul Euro 2020 voi fi Batman de București. Suporterii englezi nu vor să facă prostii aici, să pornească scandaluri și lupte de stradă. Eu și prietenii mei români vom sta de pază. Sunt gardianul din umbră al Bucureștiului. Sunt protectorul lui. Sunt eroul de care are nevoie orașul”, a fost o postare a celor doi frați Tate pe conturile lor de socializare.

Tristan Tate, despărțire cu scandal de Bianca Drăgușanu

 “Suntem despărțiți, acesta este adevărul! Noi nu mai avem de multă vreme o relație și nu mai împărțim nici o situație! Fiecare cu viața lui, nu mă mai interesează subiectul”, spunea Bianca Drăgușanu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, în 2018, iar prietenele ei se înghesuiau să spună amănunte picante despre despărțirea lor.

fara descriere

“Bianca Drăgușanu s-a despărțit urât de Tristan Tate! (…) Și-au reproșat fel și fel de lucruri, care nu pot fi uitate, de la nopți pierdute, femei dubioase și program haotic până la lipsa de afecțiune și interes așa cum și-ar fi dorit fiecare dintre ei! De aceea, au decis că nu mai este cale de întoarcere în relația lor și, pentru a evita discuții și mai puternice, mai bine, fiecare își vede de drum”, au povestit apropiatele celebrei Bianca Drăgușanu despre despărțirea de Tristan Tate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate