Pe urmele celebrităților și vedetelor

Autor: Madalina Kovacs

În societatea modernă, oamenii caută repere umane și se lasă influențați de celebrități din diferite domenii precum moda, politică, sport, rețelele sociale și chiar în gambling. Această influență vine la pachet cu efecte pozitive și negative asupra oamenilor. În prezent, tot mai multă lume caută atenție pe rețele sociale, în speranța de a călca pe urmele celebrităților favorite. Oamenii au nevoie de validare din partea grupului din care fac parte, mulți mergând spre extreme în speranța de a se afirma și a de călca pe urmele unor vedete.

Ce este o celebritate?

Dar ce este o celebritate? Practic, o celebritate este o persoană, de obicei din industria divertismentului, care este cunoscut unui număr foarte mare de oameni și are un impact uriaș asupra societății prin prisma performanțelor din industria din care face parte. O celebritate din industria muzicală a ajuns populară grație performanței muzicale, fie că vorbim de un cântăreț sau un instrumentist. Un sportiv ajunge să fie o celebritate în urma performanțelor pe teren, în competiții etc.

A fi o celebritate diferă de ideea de a fi popular și vin la pachet cu propriile lor avantaje și dezavantaje. Deși cu siguranță există câteva beneficii pentru a fi faimos, există și o serie de dezavantaje.

Unele vedete au o influență pozitivă asupra societății. Sunt artiști care își exprimă liber și la vedere opiniile, își prezintă calitățile și defectele, inclusiv la nivel de frumusețe trupească. Celebrități precum Rihanna, Beyonce, Melissa McCarthy și Jennifer Lawrence și-au exprimat opoziția față de idealurile de frumusețe pe care le-au promovat industriile de divertisment și modă.

Însă au fost și vedete care au venit cu o influență negativă asupra societății și aici vorbim de cele care promovează vicii, de cele mai multe ori, nesănătoase. De exemplu, G-Eazy – un rapper american faimos printre tineri pentru versurile sale despre vulgaritate, droguri și bani, precum și despre dragoste, durere și celebritate – fusese arestat recent pentru posesie de droguri.

Celebritățile și cazinourile

Există și o dilemă generală. Vedetele și celebritățile pasionate de jocuri de cazino influențează negativ sau pozitiv societatea? Clar e o dovadă a faptului că și celebritățile sunt oameni cu pasiuni și nu contenesc să le practice. În decursul istoriei de gambling, au apărut numeroase povești despre artiști, actori, diferite celebrități care au jucat la cazinouri și chiar s-au bucurat de succes.

Celebritățile impactează societatea în care trăim și, cu bune și rele, oamenii primesc multă influență din partea acestora. Unii merg atât de departe încât doresc să meargă pe urmele lor, să-i vadă în diferite medii, dincolo de scena, iar cazinourile sunt locuri în care pot fi văzute multe vedete. Există mai multe celebrități cunoscute care își petrec timpul practicând jocuri de cazinou.

De exemplu, Ben Affleck este cunoscut că joacă blackjack la diferite cazinouri din Las Vegas, deși nu vă așteptați să-l vedeți pe actorul Batman să apară în Las Vegas.

Tobey Maguire este un jucător priceput de poker și a participat la diferite turnee. Matt Damon este un alt actor căruia îi place să joace poker și a participat la turnee de celebrități. Tiger Woods joacă poker și blackjack la cazinourile din Las Vegas.

O altă celebritate, de data aceasta din lumea sportului, Michael Jordan este un pasionat de jocurile de cazinou și a fost văzut în diferite cazinouri din SUA și din străinătate.

Jennifer Tilly nu este doar o actriță desăvârșită, ci și un jucător de poker priceput care a câștigat mai multe evenimente World Series of Poker. Comediantul și actorul Ray Romano joacă poker și a participat la diferite turnee. Paris Hilton, un celebrul star de televiziune, a fost văzută jucând blackjack la cazinouri.

În căutarea celebrităților

Practic, dacă aveți în plan să călătoriți pentru a practica jocuri de cazinou, poate ar fi cazul să vă ghidați după cazinourile frecventate de celebrități. Orașe precum Las Vegas, Atlantic City sau Macao sunt renumite pentru cazinouri și au poate cele mai multe cazinouri din lume. Ca atare, sunt mari șanse să vedeți și vedete în aceste locuri.

Ca să vă creșteți șansele de a vă sincroniza cu unele vedete, căutați cazinouri ce fac parte din cluburile VIP sau cele care organizează diferite turnee de jocuri la care cu siguranță vor participa și celebrități. De exemplu, cazinourile din Las Vegas găzduiesc adesea meciuri importante de box sau festivaluri de muzică care atrag o mulțime de celebrități. În plus, celebritățile sunt mai abordabile dacă sunt acolo din cauza unui eveniment și nu ca să performeze.

Este important să fiți la curent cu agenda vedetelor apreciate și pe care doriți să le vedeți. Acestea participă adesea la evenimente precum lansări de filme, spectacolele și gale de caritate. Multe dintre acestea sunt găzduite de cazinouri sau în locuri celebre din marile orașe ale lumii.

Însă este bine să vă dozați așteptările pentru că nu garantează nimeni că veți putea vedea sau interacționa cu astfel de oameni. De multe ori, la mijloc este și norocul ca în gambling. Și nu uitați de respect. Este important să ne amintim că și celebritățile sunt oameni și merită să fie tratați cu respect. Dacă vedeți o celebritate, nu fiți agresivi în încercările voastre de a obține o fotografie sau un autograf. Poate fi tentant să postați despre locul în care ați văzut o vedetă, dar cel mai bine ar fi să cereți aprobarea pentru acest lucru. Sau poate e mai bine să vă bucurați de experiență și să respectați viața privată a acestora.

Concluzii

În concluzie, cazinourile sunt un loc grozav pentru a-ți descoperi celebritatea preferată, datorită facilităților lor luxoase și a divertismentului. Descoperirea unei celebrități poate fi o experiență palpitantă, dar este important să rețineți că aceștia sunt doar oameni ca tine și ca mine. Au dreptul la intimitatea lor, așa că, dacă vezi pe cineva faimos, asigurați-vă că îi acordați spațiul necesar, fără a fi agresivi. Și dacă tot ajungeți în cazinouri, distrați-vă și bucurați-vă de experiență.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cum să te protejezi de viroze când începe anotimpul răcoros – 5 METODE recomandate de specialiști

Cum să alegeți colțarul perfect pentru cele mai plăcute clipe de relaxare?

Valentin Sanfira a trecut printr-un accident cumplit în Italia. În spital, medicii l-au ținut patru zile fără să-l opereze

Ana-Maria Barnoschi face dezvăluiri din vacanță! Unde a plecat vedeta: „Unul dintre cele mai frumoase orașe”

EXCLUSIV - Scrisoarea unei mămici la început de an școlar: ”Sistemul de învățământ nu mai e centrat pe elev”/ ”Predarea se face pe repede înainte”/ ”Ce oferă școală în afară de...

„Fiul ei este total pierdut. Nu își mai recunoaște copilul.” Miruna Pascu, declarații șocante în fața anchetatorilor! Ce a spus mama lui Vlad Pascu despre tragedia provocată de...

”O nuntă ca-n povești” Mesajul emoționant transmis de Horia Brenciu pentru Mircea Baniciu, după nunta fiicei sale

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies