Vedete

Pepe si Raluca s-au indragostit la fel ca-n povesti: "M-am uitat in ochii ei in timp ce cantam, iar ea s-a ridicat si a plecat. Exact ca Cenusareasa"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Pepe si Raluca s-au indragostit la fel ca-n povesti: "M-am uitat in ochii ei in timp ce cantam, iar ea s-a ridicat si a plecat. Exact ca Cenusareasa"icon photo

Pepe si Raluca Pastrama au o casnicie de 7 ani si o familie frumoasa, alaturi de cele doua fetite.
Artistul a reusit sa isi gaseasca linistea sufleteasca alaturi de Raluca Pastrama. Invitat la WOWBiz, el a povestit cum s-a indragostit de Raluca si ziua in care a intalnit-o prima oara.

"Eram la un concert intr-un retaurant pe care il avea tatal meu. Inainte sa intru pe scena am vazut-o. Era imbracata in rosu. Am trecut-o in telefon "Raluca Scufita Rosie" si mult timp a ramas asa la mine in telefon. Cred ca si acum o am, nu glumesc, si-a schimbat numarul. Acum e "Sotia". M-am uitat in ochii ei cand cantam, iar ea a plecat exact cand eu cantam. Ca in Cenusareasa. Apoi am incercat sa fac rost de numarul ei de telefon.

 

 


Cand am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era inca cuminte.
Dupa prima intalnire a ramas ca o sa fim prieteni foarte buni, a iesit cu mine cu conditia sa isi plateasca cafeaua. Si i-am zis "Daca tot o platesti pe a ta, plateste-o si pe-a mea, ca sa pot sa platesc eu data viitoare".
Apoi am mers intr-o vacanta, dar ca fratii. Am mers in aceeasi vacanta, dar am dormit ca fratii. Am constatat ca e altceva. I-am jurat ca nu ma ating de ea.


Usor, usor, s-a legat.
Dupa 3 luni cred ca am cerut-o de nevasta. Nu am cerut-o intr-un mod romantic, chiar mi-a reprosat asta. Lucrurile au decurs de la sine. Mai intai ne-am mutat impreuna, apoi am hotarat sa facem un copil.
Inelul i l-am pus direct pe mana. Uneori, sunt moartea pasiunii, dar gesturile mele de zi cu zi conteaza."
, a spus el.

 
Adevărul despre operaţiile estetice ale Danielei Crudu! Câte implanturi are vedeta şi cum a devenit dependentă de eleicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune