Vedete

Pepe si Raluca s-au indragostit la fel ca-n povesti: "M-am uitat in ochii ei in timp ce cantam, iar ea s-a ridicat si a plecat. Exact ca Cenusareasa"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Pepe si Raluca s-au indragostit la fel ca-n povesti: "M-am uitat in ochii ei in timp ce cantam, iar ea s-a ridicat si a plecat. Exact ca Cenusareasa"icon photo

Pepe si Raluca Pastrama au o casnicie de 7 ani si o familie frumoasa, alaturi de cele doua fetite.
Artistul a reusit sa isi gaseasca linistea sufleteasca alaturi de Raluca Pastrama. Invitat la WOWBiz, el a povestit cum s-a indragostit de Raluca si ziua in care a intalnit-o prima oara.

"Eram la un concert intr-un retaurant pe care il avea tatal meu. Inainte sa intru pe scena am vazut-o. Era imbracata in rosu. Am trecut-o in telefon "Raluca Scufita Rosie" si mult timp a ramas asa la mine in telefon. Cred ca si acum o am, nu glumesc, si-a schimbat numarul. Acum e "Sotia". M-am uitat in ochii ei cand cantam, iar ea a plecat exact cand eu cantam. Ca in Cenusareasa. Apoi am incercat sa fac rost de numarul ei de telefon.

 

 


Cand am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era inca cuminte.
Dupa prima intalnire a ramas ca o sa fim prieteni foarte buni, a iesit cu mine cu conditia sa isi plateasca cafeaua. Si i-am zis "Daca tot o platesti pe a ta, plateste-o si pe-a mea, ca sa pot sa platesc eu data viitoare".
Apoi am mers intr-o vacanta, dar ca fratii. Am mers in aceeasi vacanta, dar am dormit ca fratii. Am constatat ca e altceva. I-am jurat ca nu ma ating de ea.


Usor, usor, s-a legat.
Dupa 3 luni cred ca am cerut-o de nevasta. Nu am cerut-o intr-un mod romantic, chiar mi-a reprosat asta. Lucrurile au decurs de la sine. Mai intai ne-am mutat impreuna, apoi am hotarat sa facem un copil.
Inelul i l-am pus direct pe mana. Uneori, sunt moartea pasiunii, dar gesturile mele de zi cu zi conteaza."
, a spus el.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune